2 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

Descoperirea macabră după un incendiu de vegetație din Năsăud: a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat

Incendiile de vegedație scăpate de sub control fac și victime omenești. În această dimineață a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat de 67 de ani în Năsăud. Se pare că acesta a decedat aseară, într-un incendiu de vegetație care a afectat zona respectivă.

Pompierii de la ISU Bistrița au intervenit perioada aceasta la zeci de incendii de vegetație, după ce bistrițenii încercau să-și curețe terenurile cu ajutorul focului, iar lucrurile scăpau de sub control.

Un astfel de incendiu de vegetație, care a izbucnit ieri seara în Năsăud a și luat prima viață anul acesta. Un bărbat de 67 de ani a fost surprins de flăcări, care i-au fost fatale.

Trupul bărbatului a fost găsit în această dimineață. Echipajul SAJ ajuns la fața locului n-a mai putut să-l ajute, constatând decesul

„La locul intervenției, echipajul B2 SAJ a găsit o persoană de 67 ani de sex masculin, carbonizată, pentru care, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. A fost declarat decedat la locul solicitării. Se pare că victima ar fi fost surprinsă de un incendiu de vegetație din timpul zilei de ieri”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ BN,  Ciprian Pacurar.

„Din primele date, în urma unui incendiu de vegetație, un bărbat de 67 de ani, din Năsăud, în timp ce se afla pe un teren proprietatea sa, ar fi fost surprins de un incendiu de vegetație scăpat de sub control. În urma intervenției echipajului medical, din păcate a fost constatat decesul acestuia. Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la spital în vederea efectuării unei expertize medico-legale, care va stabili cauza decesului. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă”, informează IPJ BN.

Foto: Arhivă

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...