18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

Deși a scăzut numărul de cazuri de afecțiuni de sezon, pneumonia a răpus încă doi bistrițeni

Numărul de afecțiuni de sezon cu complicații a scăzut în ultima săptămână, la câteva zeci. Cu toate acestea, pneumonia a continuat să facă victime, doi bistrițeni decedând din cauza complicațiilor cauzate de aceasta.

Potrivit ultimului raport al Direcției de Sănătate Publică săptămâna trecută a început să scadă numărul afecțiunilor de sezon cu complicații. Astfel, săptămâna trecută, 12 persoane care au luat gripă au ajuns în spital.

Infecțiile acute ale căilor respiratorii au trimis 33 de bistrițeni la spital, cei mai mulți fiind copii până în 14 ani.

Problemele cele mai mari le-a făcut, în continuare, pneumonia. 55 de bistrițeni au fost internați în spital cu pneumonie. Cei mai mulți dintre ei au peste 65 de ani. Două persoane au murit din cauza pneumoniei.

Doi bebeluși au fost internați cu gripă, 9 cu infecții acute ale căilor respiratorii și 8 cu pneumonie.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!