12.3 C
Bistrița
joi, septembrie 23, 2021

Destinul Gloriei Bistrița, în mâinile fostului atacant al naționalei, Viorel Moldovan!? I s-a propus să devină manager general

Viorel Moldovan ar putea prelua Gloria Bistrița, potrivit unui portal de știri sportive. Acesta este liber de contract din martie și dacă va bate palma cu reprezentanții Glorie ar putea deveni managerul general al formațiunii. Acesta va veni la Bistrița alături de staff-ul pe care l-a avut la Chindia și Petrolul.

Potrivit liga2.prosport.ro, fostul atacant al naționalei, Viorel Moldovan ar putea prelua Gloria Bistrița. Antrenorul este liber de contract din martie, când s-a despărțit de Petrolul. Culmea, preluarea echipei bistrițene este un vis mai vechi de-al lui Viorel Moldovan.

Dacă va accepta, Moldovan va veni la Bistrița alături de staff-ul pe care l-a avut la Chindia și Petrolul. Acesta a mai antrenat echipe precum FC Vaslui, FC Brașov, Sportul Studențesc, Rapid, dar și Auxerre (Franța). A fost și selecționer al naționalei U21 a României.

„Mai am un vis, mi-aș dori să pot să mă întorc mai devreme sau mai târziu la Bistrița și să construiesc un club formator, care să revină pe prima scenă. Dar nu în calitate de antrenor, ci manager general sau președinte. Deocamdată e greu de crezut, dar, poate într-un viitor apropiat, voi veni acasă și voi pune umărul”, spunea acum ceva timp Viorel Moldovan pentru Look Sport.

Foto: digisport.ro

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...