5.4 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

Dezbatere publică, mâine, la Bistriţa: CINE va fi următorul primar al oraşului?

Bistriţenii sunt invitaţi mâine, de la ora 17.00, la Hotel Bistriţa: aici se va desfăşura o întâlnire cu cei trei candidaţi care s-au înscris, în interiorul USR Bistriţa, în cursa pentru funcţia de primar al oraşului.

Duminică, 6 octombrie, de la ora 17:00, la Hotel Bistrița sala numărul 4, va avea loc dezbaterea decisivă a competiției interne USR pentru Primăria Bistrița. Este momentul decisiv pentru cei 3 candidați, înainte de votul membrilor din Adunarea Generală a filialei USR Bistrița”, au precizat iniţiatorii.

La dezbatere sunt invitați toți cei care doresc să îi cunoscă mai bine pe cei trei candidați și să le adreseze întrebări legate de viziunea lor despre cum putem trăi Fericiți la noi acasă, în Bistrița – anunţă USR Bistriţa.

Cei trei candidaţi înscrişi în competiţia internă sunt Olimpia Hrișman (inginer proiectant şi manager la H&P Housing Project), Marius Conon (inginer la Leoni Bistriţa) și Călin Stan (manager executiv la Avon).

Candidatul la primărie va fi desemnat în 13 octombrie, în Adunarea Generală a filialei USR Bistriţa. Urmează ca până în 15 decembrie, filialele locale să-şi desemneze candidaţi pentru primăriile din fiecare comună şi Consiliul Judeţean”, au mai precizat cei de la USR .

Întrebaţi în legătură cu un eventual candidat din partea celuilalt partener în alianţă, partidul PLUS 202, cei de la USR Bistriţa au răspuns că încă se negociază această problemă:  „Nu va exista paritate cu PLUS la nivel de Bistriţa-Năsăud şi nici în alte judeţe… Ne uităm la sondaje, la procentele fiecăruia. Încă se negociază… În momentul de faţă suntem în campanie electorală pentru prezidenţiale. În parallel se desfăşoară şi  campania internă pentru desemnarea candidatului nostru la Primărie. Mai multe detalii – anul viitor. Deocamdată să treacă mai întâi campania pentru prezidenţiale”, au precizat cei de la USR Bistriţa.

Totodată, cei de la USR Bistriţa au anunţat că Dan Barna va fi prezent în 31 octombrie, la Bistriţa, Beclean şi Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...