20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Diana Morar pleacă din Consiliul Local în Ministerul Justiției!

Diana Morar a demisionat din Consiliul Municipal Bistrița. Ea pleacă la București pe o funcție de secretar de stat în Ministerul Justiției.

Șefa femeilor liberale din Bistrița-Năsăud, Diana Morar, este al doilea bistrițean care va ocupa o funcție de secretar de stat în Ministerul Justiției. Primul a fost Ovidiu Puțura, mandatul său de secretar de stat fiind unul exercitat tot pe timpul actualului ministru al Justiției, Cătălin Predoiu.

Diana Morar a demisionat astăzi din funcția de consilier municipal, funcție pe care a deținut-o din data de 31 august 2017, urmând ca marți, 14 ianuarie să depună jurământul la București.

Președintele PNL Bistrița, Sorin Hangan, a confirmat faptul că, supleantul pe lista PNL este Dorin Drulea.

Alin CORDOȘ

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.