-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

DOLIU: O tânără din Bistrița, absolventă a Colegiului „Andrei Mureșanu”, a fost găsită fără suflare într-un apartament din Cluj

Tristețe fără margini, printre CNAM-iști… O absolventă a colegiului în vârstă de doar 20 de ani – Rebeca Condreaa fost găsită fără suflare într-un apartament din Cluj.

Rebeca Condrea era studentă la Facultatea de Psihologie din Cluj, Departamentul de Psihopedagogie Specială.

Colegii săi de facultate au fost cei care au făcut teribilul anunț: 

Avea 20 de ani și era absolventă a Colegiului Național „Andrei Mureșanu”.

Surse Bistrițeanul.ro susțin că Rebeca Condrea a fost găsită în casă, în stop cardio-respirator. Tragedia s-a întâmplat în apartamentul din Cluj în care tânăra stătea în chirie. Suferea și de diabet.

Vestea a căzut ca un trăznet asupra foștilor săi profesori și colegi din CNAM.  

O inimă bună a încetat să mai bată, atâtea planuri mărețe, mereu binedispusă, mereu lăsând o amprentă bună, însă astăzi ai lăsat o amprentă asupra tuturor, o durere nemărginită ..Drum lin spre cer suflet frumos…!”, a transmis unul dintre prietenii Rebecăi Condrea.

Condoleanțe familiei îndoliate… Dumnezeu să o odihnească în lumină…

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Diabetul singur, desigur și tratat, nu te omoară, nu la 20 de ani.
    Familia ar face un mare bine altora care stau pe gard în privința vaccinării covid, spunînd adevărul în privința aceasta. O sugestie pentru autopsie: cheaguri de sînge la creier/inimă.
    Dumnezeu să o ierte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...