1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

„Donezi și pedalezi” – o campanie inedită pentru promovarea donării de sânge

Numărul donatorilor de sânge din Bistrița-Năsăud este destul de scăzut, iar cererea pentru sânge e din ce în ce mai mare. Centrul de Transfuzii Sanguine Bistrița a găsit o metodă inedită prin care să îi determine pe bistrițeni să doneze sânge. VEZI despre ce e vorba:

Pandemia, concediile și lipsa de interes a dus la o lipsă mare de sânge pentru transfuzii. Situația e alarmantă în toată țara.

Conducerea Centrului de Transfuzii Sanguine Bistrița a găsit o metodă inedită prin care speră să îi convingă pe bistrițeni să treacă pragul sediului de pe str. Nicolae Bălcescu, nr. 11A.

În colaborare cu firma locală TUB INTEGRAL SRL, Centrul de Transfuzii a lansat campania pentru promovarea donării de sânge – „Donezi și pedalezi”.

În cadrul campaniei, 10 bistrițeni care aleg să doneze sânge în perioada 10 august – 30 octombrie vor avea șansa să câștige câte o bicicletă, în urma unei tombole. Cele 10 biciclete vor fi oferite de Tub Integral SRL.

Tombola va avea loc în data de 31 octombrie, începând cu ora 12, la sediul Centrului de Transfuzii Sanguine Bistrița.

„În vederea promovării donării de sânge, firma TUB INTEGRAL SRL, în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Bistrița, premiază 10 donatori de sânge cu câte o bicicletă. Cei ce donează sânge în perioada 10 august – 30 octombrie 2020 vor participa la o TOMBOLĂ care se va organiza în 31 octombrie 2020, ora 12! Vă dorim succes și vă așteptam în număr cât mai mare la donare!”, este mesajul celor de la Centrul de Transfuzii.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...