-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

„Donezi și pedalezi” – o campanie inedită pentru promovarea donării de sânge

Numărul donatorilor de sânge din Bistrița-Năsăud este destul de scăzut, iar cererea pentru sânge e din ce în ce mai mare. Centrul de Transfuzii Sanguine Bistrița a găsit o metodă inedită prin care să îi determine pe bistrițeni să doneze sânge. VEZI despre ce e vorba:

Pandemia, concediile și lipsa de interes a dus la o lipsă mare de sânge pentru transfuzii. Situația e alarmantă în toată țara.

Conducerea Centrului de Transfuzii Sanguine Bistrița a găsit o metodă inedită prin care speră să îi convingă pe bistrițeni să treacă pragul sediului de pe str. Nicolae Bălcescu, nr. 11A.

În colaborare cu firma locală TUB INTEGRAL SRL, Centrul de Transfuzii a lansat campania pentru promovarea donării de sânge – „Donezi și pedalezi”.

În cadrul campaniei, 10 bistrițeni care aleg să doneze sânge în perioada 10 august – 30 octombrie vor avea șansa să câștige câte o bicicletă, în urma unei tombole. Cele 10 biciclete vor fi oferite de Tub Integral SRL.

Tombola va avea loc în data de 31 octombrie, începând cu ora 12, la sediul Centrului de Transfuzii Sanguine Bistrița.

„În vederea promovării donării de sânge, firma TUB INTEGRAL SRL, în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Bistrița, premiază 10 donatori de sânge cu câte o bicicletă. Cei ce donează sânge în perioada 10 august – 30 octombrie 2020 vor participa la o TOMBOLĂ care se va organiza în 31 octombrie 2020, ora 12! Vă dorim succes și vă așteptam în număr cât mai mare la donare!”, este mesajul celor de la Centrul de Transfuzii.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: