14.4 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

Două clădiri, simbol ale Bistriței, sunt scoase la vânzare

Două clădiri, simbol ale Bistriței, sunt scoase la vânzare cu mai bine de un milion și jumătate de euro. Una este situată în partea de sus a orașului, iar alta chiar în centru, în buricul târgului.

Casa Ion Zidaru este în continuare de vânzare. De data aceasta, agenția imobiliară în sarcina căreia este vânzarea clădirii monument din centrul Bistriței, a încercat să promoveze tranzacția tocmai pe OLX.

Această clădire este de vânzare de mai bine de 5 ani, în 2012, prețul de vânzare fiind 1,7 milioane de euro. În ultimii ani, proprietarul a tot lăsat din preț, ajungând la 980.000 de euro.

Casa Ion Zidaru, care ar fi aparținut unui jude al orașului, nu este singura clădire simbol a Bistriței care se vinde. Și vechiul han este scos la vânzare de către Ioan Moldovan, care vrea să înstrăineze și Hotel Coroana de Aur și Hotel Castel Dracula, dar și fostul local de lângă Gara Bistrița.

Pentru vechiul han, care are 1.115 mp și este dispus pe trei nivele, subsol, parter și etajul I, proprietarul cere nu mai puțin de 700.000 de euro.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: