15.1 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

Dragostea-n vreme de pandemie: Clujeancă minoră, găsită la drăguț în Reteag!

Starea de urgență s-a prelungit. Așa că iubiții care nu locuiesc împreună… nu se mai întâlnesc. Pe principiul „ochii care nu se văd, se uită”, o clujeancă a sfidat ordonanțele militare. Minora a plecat de acasă… la „iubi”, în Reteag. A fost adusă cu poliția, înapoi în sânul familiei.

Starea de urgență nu afectează numai business-urile. Afectează și relațiile… romantice. Cei care nu locuiesc împreună sunt puși în fața unor mari… provocări.

Acest lucru a fost demonstrat de o minoră din Cuzdrioara.

Clujeanca, pe principiul „ochii care nu se văd, se uită”, și nemaiputând de dorul dragului ei, a ignorat nu doar sfaturile părintești, ci și ordonanțele militare.

Copila a plecat de acasă… la „iubi”, în Reteag. Conform presei clujene, fata a plecat de acasă, voluntar, pe 14 aprilie. Cum nu s-a mai întors acasă, părinții au anunțat polițiștii despre plecarea ei, în data de 15 aprilie.

Oamenii legii au căutat-o și au găsit-o, ieri, la „drăguțul ei”, un tânăr de aproximativ 20 de ani din Reteag. S-ar părea că fata nu a fost victima vreunei infracțiuni și nici nu prezenta urme de violență. Mai mult, aceasta ar fi fost tot timpul online pe Facebook, pe perioada cât a fost dată „dispărută”.

Cel mai probabil, singura modalitate de a o convinge pe fata lor să revină acasă a fost să apeleze la oamenii legii.

 

Sursă Info – Dejeanul.ro

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: