0.7 C
Bistrița
luni, noiembrie 28, 2022

DRAMĂ! O copilă de 13 ani a fost găsită fără suflare într-o pădure din Telciu

O copilă de 13 ani a fost găsită fără suflare într-o pădure din comuna Telciu. Se pare că aceasta a căzut într-o râpă și a suferit răni grave. Familia o dăduse dispărută aseară.

Potrivit mesager24.ro, copila de 13 ani ar fi mers ieri la cules de ciuperci într-o pădure din zonă și nu s-ar mai fi întors acasă. Familia a semnalat dispariția sa, mai ales că adolescenta nu putea fi contactată nici pe telefonul mobil.

Conform Inspectortului de Poliție Județean, copila a fost dată dispărută aseară, în jurul orei 20:40, de familie. Aceasta a fost căutată toată noaptea într-o pădure pe raza localității Telciu, până la 04:00, când căutările au fost sistate din cauza vizibilității reduse.

„La primele ore ale dimineții, aparținătorii au anunțat polițiștii despre faptul că un vecin a găsit minora într-o pădure din Telciu, căzută într-o râpă de aproximativ 35 de metri, fiind din păcate decedată. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal urmând să se stabilească în urma necropsiei dispuse, cauzele și modalitatea producerii decesului și împrejurările producerii evenimentului”, precizează reprezentanții IPJ BN.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...