9 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

Drama prin care a trecut tânărul ce și-a dat foc în weekend!

Un tânăr de 29 de ani a fost transportat de urgență, duminică dimineața, la spitalul de Arși din București. Acesta și-a turnat petrol pe corp și și-a dat foc. Bărbatul suferise o dramă, iar consumul de alcool l-a împins să facă acest pas.

Cosmin provine din localitatea Lelești, comuna Ciceu Mihăiești. Mama lui a murit, așa că în casa părintească a mai rămas doar tatăl.

Tânărul de 29 de ani locuise în Dej, până de Crăciun. În zilele de sărbătoare, iubita lui l-a părăsit, așa că s-a întors acasă. Făcea zilnic naveta la Jucu, fiind angajat al unei firme din localitate.

Conform informațiilor oferite de surse Bistrițeanul.ro, Cosmin obișnuia să consume alcool peste măsură. Și atunci, devenea recalcitrant sau chiar violent. Atunci făcea probleme.

Duminică dimineața însă, lucrurile au degenerat. Se pare că tânărul s-a certat cu tatăl său, și fiind și băut, nu a mai gândit lucid. Acesta și-a turnat petrol pe corp și și-a dat foc.

Pentru a-l putea transporta de urgență la Spitalul de Arși din București s-a apelat la o aeronavă militară.

Un tânăr de 29 de ani din Ciceu-Mihăiești s-a autoincendiat. O aeronavă militară l-a transportat la București

Cosmin are arsuri pe 49 la sută din suprafața corpului. Ca și în toate cazurile cu arsuri extinse, medicii nu se pot pronunța în privința șanselor de supraviețuire ale pacienților.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...