18.2 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Dreptatea liberală: Bani mulți doar pentru comunele și orașele conduse de „galbeni”!

Dreptatea liberală: ZERO lei pentru Consiliul Județean și Municipiul Bistrița. 20 de miliarde de lei vechi pentru „independentul” Traian Ogăgău de la Sângeorz-Băi!

Thomas Jefferson spunea că „atunci când un guvern se teme de cetăţeni, e democraţie. Când cetăţenii se tem de guvern, este dictatură.

Cetățenilor din Bistrița-Năsăud li se inoculează faptul că oricine nu votează cu liberalii, oricine are o altă părere este condamnat la subdezvoltare! Acum este de înțeles o altă declarație mai veche a lui Orban în care acesta încuraja lupta „cu parul” împotriva PSD!

Misiunea dictatorială a lui Orban este abia la început. Amenințările sunt însă pe față!

În virtutea lui Orban, oamenii care nu sunt sau nu votează PNL sunt dușmanii țării! Ce dovadă mai mare a ipocriziei liberale mai pot avea oamenii din Bistrița-Năsăud?

Orice om cu bun simț privind tabelul cu împărțirea banilor din Fondul de Rezervă, observă discrepanțele dintre localitățile conduse de liberali și celelalte.

Este vorba în medie de peste un milion de lei în plus la fiecare comună condusă de liberali. Bani acordați cu larghețe de guvernul lui Orban ca și cum ar da din buzunarul propriu nu din visteria țării, unde sunt banii tuturor!

De exemplu, la Runcu Salvei și Miceștii de Câmpie, unde sunt cele mai mici comunități din județ, Guvernul Orban a alocat 2.5 milioane de lei, dublu și jumătate comparativ cu orașele Beclean și Năsăud, care au primit fiecare câte 500.000 de lei.

Așa împarte dreptatea PNL!

Domnule Orban, nu aveți nicio scuză! Sunteți disperați! Dar pe oamenii din Bistrița-Năsăud nu-i puteți prosti. Ei amendează nedreptățile înfăptuite în numele unei doctrine care în trecutul îndepărtat a ridicat România. Acum nu mai aveți nicio doctrină. Ați aruncat-o la gunoiul istoriei. Acolo unde veți ajunge și dumneavoastră. Curând!

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...