18.8 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

Fratele sîngeorzencei care a participat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, arestat pentru trafic de droguri

Fratele Biei Khalifa, sîngeorzanca de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, a fost arestat ieri, pentru trafic de droguri. Se pare că acesta e parte dintr-o grupare importantă de traficanți, care opera în două județe: Bistrița-Năsăud și Maramureș.

Ieri, 5 din cei 20 de membri ai grupării specializate în trafic de droguri prinse de polițiști zilele trecute au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Printre ei se numără și Niculai Tiberius Emanuel, fratele Biei Khalifa, sîngeorzanca ce a participat la  show-ul televizat „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și la „iUmor”.

Acesta este cercetat pentru trafic de droguri de risc (40 de acte materiale) și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive (15 acte materiale).

În data de 16 martie, polițiștii și procurorii DIICOT au efectuat 11 percheziții domiciliare, la gruparea care opera în județele Bistrița-Năsăud și Maramureș. Au fost descoperite 30 de kilograme de cannabis, 3,1 kilograme de substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, 92 de grame de hașiș,  peste 80.000 de lei și chiar o mașină de numărat bani.

Mai multe despre acest subiect puteți citi mai jos:

FOTO/VIDEO – Percheziții în BN și MM: Peste 30 de kg de droguri, ridicate de polițiști!

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

 1. Nr. unic (nr. format vechi) : 458/112/2023
  Data inregistrarii 17.03.2023
  Data ultimei modificari: 18.03.2023
  Sectie: SECŢIA PENALĂ
  Materie: Penal
  Obiect: luarea măsurii arestării preventive propusă de DNA/DIICOT (art.223 NCPP)
  Stadiu procesual: Fond

  Părţi
  ANDREICA IONUŢ OCTAVIAN Inculpat
  IUDEAN OVIDIU ADRIAN Inculpat
  MUREŞAN DARIUS DORIN IONUŢ Inculpat
  NICULAI TIBERIUS EMANUEL Inculpat
  HODEA IOAN SEBASTIAN Inculpat

 2. PAI NU SANT LEGI ASPRE AN RO. DE ASTA FAC MEREU ACEST TRAFIC DE -DROGURI -PUSCARIE -CONFISCAT TOT CE AU OBTINUT PRIN -TRAF. DE DROGURI SI DIS LA CEA MAI GREA PUSCARIE DIN RO. CA SUS PE DEAL O VA DUCE FAIN -ADICA MANCARE SOMN -ANTRENAMENT SA FACA MUSCHI CAN VA IESI AFARA SA FACA FIZE DE -BN-SI CUNOSCUT TRAFICANT DE DROG.ASTA TREB. PEDEPSIT .

 3. Mda, celebritatile momentului….. fra’su traficant, sor’sa…….
  modele de exceptie pentru tânara generatie debusolata de noua scara de valori a societatii capitaliste de maidan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: