12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

Drumurile care duc spre pădurile județului vor fi monitorizate video

Ministerul Mediului se pregătește să instaleze 300 de sisteme video în întreaga țară, pe drumurile care duc spre păduri. Printre județele luate în calcul se numără și Bistrița-Năsăud.

Cele 300 de camere de supraveghere vor fi amplasate în 11 județe, la ieșirea de pe drumurile forestiere. Printre cele 11 județe luate în calcul pentru supravegherea video se numără și Bistrița-Năsăud.

Practic s-au luat în calcul județele cu risc ridicat în ceea ce privește tăierile ileale. Pentru a veni în sprijinul angajaților din domeniul forestier s-a avut în vedere volumul exploatat și transportat, dar și incidența cea mai ridicată a tăierilor ilegale identificate.

Pentru a pune în practică acest proiect, Ministerul Mediului scoate din vistierie nu mai puțin de 12 milioane de lei.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!