1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

DUEL: Care a rezolvat mersul trenurilor? Radu Moldovan sau Ioan Turc?!

N-a început bine campania electorală, nu știm încă cine pe unde candidează, dar asistăm la prima repriză de întrecere (aproape) socialistă – motorul comunismului biruitor – între șeful orașului și cel al județului. Mărul disordiei? Spinoasa și dramatica problemă a rutei CFR Bistrița-București – pe cale să se desființeze – spre disperarea zecilor de mii de bistrițeni care o folosesc una-ntr-una… Și care nu s-ar fi descurcat fără ea! Dilema rămâne: cine a salvat mersul trenurilor? Oul sau găina ?

Ieri, primarul Ioan Turc se lamenta că nu are pârghiile necesare ca să rezolve problema dificilă pentru ruta CFR Bistrița-București, pe cale să se desființeze. Într-o conferință de presă – îl îndemna pe Radu Moldovan să-și facă datoria și să rezolve treaba: 

Primarul Turc sare la gâtul președintelui CJ, supărat că nu mai circulă trenul Bistrița-București: „Domnule Moldovan, faceți-vă datoria!”

Noapte a fost însă un sfetnic bun! Primarul Ioan Turc s-a trezit cu chef de muncă și cu o revelație! Și-a dat seama că totuși, dacă își suflecă mânecile și își încordează mușchii oleacă – reușește să rezolve și această prioritate pentru bistrițeni! Așa se face că la ora 12.58 arunca pe piață – victorios – vestea cea bună!

Luptător din fire și aprig la orgoliu, cum îi stă bine unui președinte de Consiliu Județean – nici Nici Radu Moldovan, nu s-a lăsat mai prejos.

A intervenit la ora 13.27 cu un mesaj împăciuitor pentru primarul Ioan Turc.

Pentru că apucase să vorbească și el cu Traian Preoteasa – simpatizant / simpatizat PNL – cel care face și desface legile cu mersul trenurilor CFR. 

Totodată, mă bucur că ați apelat la mine, pentru a rezolva și această problemă! Ori de câte ori aveți nevoie de ajutor, dumneavoastră sau oricare alt bistrițean, sunt aici să ofer sprijinul”, a transmis președintele Radu Moldovan.

Noi – bistrițenii – ne bucurăm și mai mult. Am rămas și cu vagoanele de București, avem și pâine și circ… 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...