18 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

DUEL: Care a rezolvat mersul trenurilor? Radu Moldovan sau Ioan Turc?!

N-a început bine campania electorală, nu știm încă cine pe unde candidează, dar asistăm la prima repriză de întrecere (aproape) socialistă – motorul comunismului biruitor – între șeful orașului și cel al județului. Mărul disordiei? Spinoasa și dramatica problemă a rutei CFR Bistrița-București – pe cale să se desființeze – spre disperarea zecilor de mii de bistrițeni care o folosesc una-ntr-una… Și care nu s-ar fi descurcat fără ea! Dilema rămâne: cine a salvat mersul trenurilor? Oul sau găina ?

Ieri, primarul Ioan Turc se lamenta că nu are pârghiile necesare ca să rezolve problema dificilă pentru ruta CFR Bistrița-București, pe cale să se desființeze. Într-o conferință de presă – îl îndemna pe Radu Moldovan să-și facă datoria și să rezolve treaba: 

Primarul Turc sare la gâtul președintelui CJ, supărat că nu mai circulă trenul Bistrița-București: „Domnule Moldovan, faceți-vă datoria!”

Noapte a fost însă un sfetnic bun! Primarul Ioan Turc s-a trezit cu chef de muncă și cu o revelație! Și-a dat seama că totuși, dacă își suflecă mânecile și își încordează mușchii oleacă – reușește să rezolve și această prioritate pentru bistrițeni! Așa se face că la ora 12.58 arunca pe piață – victorios – vestea cea bună!

Luptător din fire și aprig la orgoliu, cum îi stă bine unui președinte de Consiliu Județean – nici Nici Radu Moldovan, nu s-a lăsat mai prejos.

A intervenit la ora 13.27 cu un mesaj împăciuitor pentru primarul Ioan Turc.

Pentru că apucase să vorbească și el cu Traian Preoteasa – simpatizant / simpatizat PNL – cel care face și desface legile cu mersul trenurilor CFR. 

Totodată, mă bucur că ați apelat la mine, pentru a rezolva și această problemă! Ori de câte ori aveți nevoie de ajutor, dumneavoastră sau oricare alt bistrițean, sunt aici să ofer sprijinul”, a transmis președintele Radu Moldovan.

Noi – bistrițenii – ne bucurăm și mai mult. Am rămas și cu vagoanele de București, avem și pâine și circ… 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: