6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

După plombarea la sac, Primăria Bistrița trece la un alt nivel: plombarea „la găleată”

Muncitorii Direcției de Servicii Publice a Primăriei Bistrița revoluționează tehnicile asfaltării. După ce acum ceva vreme au fost surprinși astupând gropile folosindu-se de saci, acum apelează la material depozitat în…găleți.

În urmă cu ceva vreme, muncitorii Primăriei Bistrița erau surprinși în timp ce astupau gropile strecurate pe mai multe străzi din oraș cu ajutorul mixturii asfaltice turnate direct din sac.

Pozele cu „asfaltarea la sac” au făcut înconjurul internetului, bistrițenii amuzându-se copios de „tehnologia” folosită de muncitorii municipalității. Chiar și primarul Ioan Turc recunoștea că e „rușinos să torni mixtură cu sacul și să sar pentru a tasa mixtura într-o groapă”.

Tehnica a fost abandonată, muncitorii trecând la un alt nivel: găleata. Aceștia au putut fi observați plombând gropile de pe străzi folosindu-se de mixtură depozitată în găleți, pe care mai apoi se chinuiau să o spargă cu o lopată.

Se pare totuși că vom ajunge în 2022 anul acesta, când va fi pusă în funcțiune o stație proprie de producere a mixturii asfaltice.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...