4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

E în top 50 cele mai influente femei din țară și a condus un gigant. Cine s-a alăturat conducerii Spitalului Județean

Încă de când a ajuns la conducerea Spitalului, Gabriel Lazany a vrut să-și formeze o echipă de profesioniști. Astăzi s-a ocupat ultimul post vacant, de director financiar- contabil. Și nu de oricine, ci de una din top 50 cele mai influente femei din țară.

Lucrurile în Spitalul Județean Bistrița Năsăud au început să se schimbe, odată cu venirea la conducere a lui Gabriel Lazany.

Conștient de faptul că nu poți face lucruri mărețe dacă nu ai și o echipă de nădejde, managerul spitalului și-a propus formarea unei echipe de profesioniști.

Încet, dar sigur, echipa managerială s-a conturat. În urma concursurilor, posturile au fost ocupate, rând pe rând.

Astăzi a fost ocupat și ultimul post liber, cel de director financiar – contabil.

Astăzi, în urma finalizării concursului, a fost completată echipa managerială a Spitalului Județean de Urgență Bistrița cu ultimul post vacant din comitetul director, cel de director financiar-contabil. Cred că am reușit să formez o echipă profesionistă, dedicată, care, cu ajutorul personalului medical, auxiliar și administrativ va onora instituția pe care o reprezentăm. Bine ai venit în echipă, Mirela Pop!”, a scris Gabriel Lazany pe pagina sa de Facebook.

Mirela Pop este de profesie economist, și a fost directorul general al Teraplast mai bine de 9 ani de zile. Mai mult, conform unui top întocmit de cei de la Forbes, aceasta este în top 50 cele mai influente femei din România.

Astfel, echipa managerială e formată din:

  • manager- ec. Gabriel Lazany
  • director medical – dr. Deak Maria Gabriela
  • director financiar contabil – Mirela Pop
  • director îngrijiri – As. Princ. Remeș Gabriela Antoneta

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: