1.4 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

EDITORIAL: La copil v-ați gândit? Sau doar la lupta politică? Nu v-ar fi rușine!

Ați întrecut orice limită! ÎNCETAȚI! ACUM! Ați ajuns să vă jucați cu sufletul unui copil în lupta voastră politică mizerabilă… Chiar nu aveți nici un Dumnezeu! Este viral un video cu primarul din Sângeorz-Băi, video în care dincolo de acuzațiile care i se aduc primarului apare și fiica sa, într-o poziție degradantă și umilitoare.

Dacă la televiziunile naționale filmul circulă blurat, sunt destui care jubilează și comentează pe baza filmului neblurat, care se rostogolește cu entuziasm în mesageriile private și pe Facebook.

La copil v-ați gândit o secundă? Măcar o secundă înainte să lansați public acest video și umilința întreagă?

Nu, v-ați gândit doar cum îl veți face praf pe primarul din Sângeorz-Băi.

Oameni fără minte și minim discernământ, cu un drum ați creat și niște traume unui copil care mâine și în zilele următoare va trebui să dea față cu colegii săi. La sufletul lui v-ați gândit? Dar la răutățile pe care va fi obligat să le suporte?

NU! V-ați gândit doar la voi. Dacă v-ar fi păsat de copil și nu doar de interesul politic meschin, acel video nu ar fi ajuns niciodată în spațiul public. Trebuia să ajungă la Protecția Copilului, la Poliție, unde se face dreptate în astfel de cazuri.

Ați sacrificat imaginea, inocența și liniștea unui copil pentru lupta voastră politică. Sunteți jalnici. Vă rog, vă implor, toți cei care aveți în telefoane acel video neblurat, care lezează un copil nevinovat, să le ștergeți ACUM.

Măcar atât.

Iar acest stat, dacă mai există și apără cu adevărat inocența unui copil, să-și facă treaba! Și să fie trași toți la raspundere: părinte, dar și cei care au propagat acest video în spațiul public.

Să vă fie rușine! Tuturor! Ați întrecut orice limită!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...