4.6 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Elevii de la CNAM și Incluzivă, printre premianții Patrulei de Reciclare

Două școli bistrițene au fost premiate după ce au participat la programul „Patrula de Reciclare”. În acest an s-a atins un nou record: 6 milioane de kilograme de deșeuri au fost reciclate!

Școlile din întreaga țară se implică din ce în ce mai mult în activitățile de colectare responsabilă a deșeurilor. La Ediția 2018-2019 a programului „Patrula de Reciclare” au participat 485 de unități de învățământ din toată țara și 150 de Școli-Suporter, care și-au ajutat colegii.

Și județul Bistrița-Năsaud a avut reprezentanți la această acțiune. Este vorba despre elevii de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” și elevii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr.1.

La ediția din acest an organizatorii au oferit 98 de premii pentru cele mai active grădinițe, școli și licee. Activitățile celor două școli bistrițene au fost apreciate, iar elevii și-au adjudecat câte un premiu: Colegiul Național „Andrei Mureșanu” a primit premiul pentru cea mai mare cantitate de baterii adunate, iar echipa de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr.1 a fost declarată cea mai activă patrulă.

Cei care s-au ocupat de organizarea programului „Patrula de Reciclare” au anunțat că în acest an, datorită profesorilor și elevilor voluntari, s-a bătut un nou record: 6 milioane de deșeuri electrice colectate!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...