25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean, diagnosticat cu Covid 19

„Dragii mei, chiar dacă v-am obișnuit cu vești bune, astăzi vin cu una în ton cu vremurile. Tocmai am primit rezultatul testului și, din păcate, mă alătur miilor de români confirmați pozitiv de #Covid19”, a anunțat cu puțin timp în urmă Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean.

Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de președinte, pe pagina sa de Facebook.

Deocamdată, starea mea de sănătate este stabilă și conform procedurii m-am izolat, protejându-i pe ceilalți.

Sunt voci care pun la îndoială existența virusului, sunt oameni ce cred, însă în aceste momente, în fața inamicului invizibil, cel mai înțelept este să respectăm cu toții regulile.

Multă sănătate tuturor!

Am încredere că prin profesionalismul cadrelor medicale, prin puterea și bunătatea Lui Dumnezeu, vom trece și peste această etapă”, a mai transmis Radu Moldovan.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RED WEEKEND la Alpha Home OUTLET! Orice piesă de mobilier are 30 la sută reducere!

Acest sfârșit de săptămână vine cu o ofertă de nerefuzat la Alpha Home OUTLET. E lichidare...

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.