22.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 10, 2023

Emil Radu Moldovan: Victorie de etapă la Complexul Sportiv Unirea

Lucrările de construcție a Sălii Polivalente din Complexul Sportiv Unirea avansează rapid. Până acum au fost finalizate terenurile exterioare de baschet, tenis, fotbal și handbal, dar și pista de atletism.

Continuă maratonul lucrărilor la noua Sală Polivalentă din Complexul Sportiv Unirea, fiind finalizate și terenurile exterioare de baschet, de tenis, fotbal și handbal și pista de atletism, după cum anunță președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

  • Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, pe lângă terenurile deja finalizate, în complex vor funcționa:
  • Sala Polivalentă cu 2600 de locuri
  • Stadion de 10 000 de locuri
  • un restaurant
  • un hotel cu peste 20 de camere

Investiția estimată la 10 milioane de euro, va permite practicarea a peste 10 sporturi.

”Așadar, încă o ”victorie de etapă”, în demersul construcției ”Casei sportului bistrițean”, care va găzdui competiții la cel mai înalt nivel. Este asemenea unui diamant negru, prețios, de care se vor bucura generații după generații și unde vor face performanță sportivii ce vor duce numele Porții Transilvaniei în întreaga lume. Mai sunt lucruri de făcut, dar alături de o echipă serioasă și pusă pe treabă, continuăm munca”, a precizat președintele Emil Radu Moldovan.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Încă 10 milioane de euro datorie pe bistrițeni.Câte locuri de muncă care să aducă plusvaloare vor fi create ??? , care este perioada de amortizare a acestei ,, investiții”???, de ce este sportul plasat la periferia Bistriței???….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...