14.1 C
Bistrița
joi, octombrie 21, 2021

Emil Radu Moldovan: Victorie de etapă la Complexul Sportiv Unirea

Lucrările de construcție a Sălii Polivalente din Complexul Sportiv Unirea avansează rapid. Până acum au fost finalizate terenurile exterioare de baschet, tenis, fotbal și handbal, dar și pista de atletism.

Continuă maratonul lucrărilor la noua Sală Polivalentă din Complexul Sportiv Unirea, fiind finalizate și terenurile exterioare de baschet, de tenis, fotbal și handbal și pista de atletism, după cum anunță președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

  • Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, pe lângă terenurile deja finalizate, în complex vor funcționa:
  • Sala Polivalentă cu 2600 de locuri
  • Stadion de 10 000 de locuri
  • un restaurant
  • un hotel cu peste 20 de camere

Investiția estimată la 10 milioane de euro, va permite practicarea a peste 10 sporturi.

”Așadar, încă o ”victorie de etapă”, în demersul construcției ”Casei sportului bistrițean”, care va găzdui competiții la cel mai înalt nivel. Este asemenea unui diamant negru, prețios, de care se vor bucura generații după generații și unde vor face performanță sportivii ce vor duce numele Porții Transilvaniei în întreaga lume. Mai sunt lucruri de făcut, dar alături de o echipă serioasă și pusă pe treabă, continuăm munca”, a precizat președintele Emil Radu Moldovan.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Încă 10 milioane de euro datorie pe bistrițeni.Câte locuri de muncă care să aducă plusvaloare vor fi create ??? , care este perioada de amortizare a acestei ,, investiții”???, de ce este sportul plasat la periferia Bistriței???….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Paella pentru toți pofticioșii, mâine, pe terasa Taverna Dogarilor!

Mâine se anunță o zi superbă de octombrie! Și la Taverna Dogarilor, pofticioșii sunt așteptați să...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: