12.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Emil Radu Moldovan: Victorie de etapă la Complexul Sportiv Unirea

Lucrările de construcție a Sălii Polivalente din Complexul Sportiv Unirea avansează rapid. Până acum au fost finalizate terenurile exterioare de baschet, tenis, fotbal și handbal, dar și pista de atletism.

Continuă maratonul lucrărilor la noua Sală Polivalentă din Complexul Sportiv Unirea, fiind finalizate și terenurile exterioare de baschet, de tenis, fotbal și handbal și pista de atletism, după cum anunță președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

  • Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, pe lângă terenurile deja finalizate, în complex vor funcționa:
  • Sala Polivalentă cu 2600 de locuri
  • Stadion de 10 000 de locuri
  • un restaurant
  • un hotel cu peste 20 de camere

Investiția estimată la 10 milioane de euro, va permite practicarea a peste 10 sporturi.

”Așadar, încă o ”victorie de etapă”, în demersul construcției ”Casei sportului bistrițean”, care va găzdui competiții la cel mai înalt nivel. Este asemenea unui diamant negru, prețios, de care se vor bucura generații după generații și unde vor face performanță sportivii ce vor duce numele Porții Transilvaniei în întreaga lume. Mai sunt lucruri de făcut, dar alături de o echipă serioasă și pusă pe treabă, continuăm munca”, a precizat președintele Emil Radu Moldovan.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Încă 10 milioane de euro datorie pe bistrițeni.Câte locuri de muncă care să aducă plusvaloare vor fi create ??? , care este perioada de amortizare a acestei ,, investiții”???, de ce este sportul plasat la periferia Bistriței???….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: