8 C
Bistrița
duminică, martie 26, 2023

EMOȚIONANT – Îl mai știți pe cățelul torturat cu săgeți? Acum e fericit, la o familie ce-l iubește!

Un caz din Simionești a oripilat opinia publică, în 2017. Un cățel a fost folosit pe post de țintă, săgețile perforându–i plămânii și scalpul. Printr-o minune a scăpat. Acum, la doi ani de la incident, familia care l-a adoptat îi mulțmește veterinarului ce i-a scăpat viața.

Un bărbat din Simionești se amuza în 2017 cu folosirea animalelor pe post de ținte. Acesta trăgea săgeți în pisici și câini, și ”țintea” către omorâtul de căprioare, în acest fel. Mai multe despre acest subiect puteți reciti AICI.

Un biet cățel, numit atunci de cei ce l-au salvat ”Săgeată”, a fost găsit străpuns în scalp și plămâni de mai multe săgeți. O voluntară de la adăpostul de câini a explicat cum veterinarul Toni Varga a făcut tot posibilul să-l salveze pe bietul animăluț.

Despre cum a fost găsit cățelul, efortul depus de medicul veterinar și evoluția spre bine a acestuia puteți reciti AICI.

Din fericire pentru ”Săgeată”, intervenția la timp a medicului veterinar i-a salvat viața. Apoi, a fost adoptat de o familie care îl iubește enorm și din ”Săgeată”, cățelușul a devenit ”Akiro”.

La doi ani de la acest oripilant eveniment, familia care a adoptat cățelul a ținut să-i mulțumească veterinarului într-un mod aparte. Așa că familia cățelului l-au cadorisit pe Toni Varga cu un tablou în care se vede clar că Akiro, fostul ”Săgeată”, e acum un câine iubit și fericit.

Vă mai aduceți aminte de Săgeată? Este câinele străpuns de săgeți, intenționat, în Simionești în 2017. Am primit vești de la el, și un „cadou pentru suflet”! Acum este un câine iubit și fericit, fiind adoptat de o familie minunată!” au scris cei de la Cabinetul Veterinar pe Facebook.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...