19.5 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

De la spiridușii Euforia Floral Boutique: Brăduți naturali din crenguțe de brad și ornamente vesele de Crăciun pentru toată casa

Crăciunul se simte și se trăiește cu miros de brad în casă. Iar pentru cei care vor să simtă mirosul de brad în casă, spiridușii Euforia Floral Boutique au pregătit brăduți naturali la ghiveci sau din crenguțe, gata decorați de sărbătoare. Cu mare drag pregătesc în aceste zile și ornamente vesele pentru casă, ușă sau masă.

Crăciunul e aproape și pregătirile sunt în toi! Cei care ați reușit să păstrați tradiția și împodobiți casa și masa doar înainte de Crăciun, sunteți deja pe ultima sută de metri.

Tocmai de aceea, spiridușii de la Euforia Floral Boutique sunt gata să vă sară în ajutor. Magazinul lor s-a transformat într-o pădure de brazi de Crăciun care așteaptă cuminți, gata împodobiți, să fie duși acasă.

În funcție de dorința inimii voastre puteți alege între brazi naturali, în ghivece, sau brazi mai mici sau mai mari, realizați din crenguțe de brad, frumos și vesel împodobiți pentru marea sărbătoare a Crăciunului.

De la Euforia Floral Boutique mai puteți cumpăra decorațiuni tematice UNICAT, pentru orice loc din casă, bune de pus pe masă sau de agățat în ușa de la intrare.

Decorațiunile de Crăciun sunt realizate tot din crenguțe naturale, pentru ca mirosul de brad să fie în casă, de Crăciun.

Spiridușii de la Euforia Floral Boutique vă pot pregăti, pe comandă, un anume aranjament pe care vi l-ați dori, fie că e vorba de un brad, de un ornament de casă sau de pus pe mobilă.

Tot ce trebuie voi să faceți este să îi sunați la 0752 195 270 și să spuneți ce doriți. Dacă nu aveți ceva clar în minte, spiridușii Euforia Floral vă ajută cu idei.

Puteți arunca o privire și pe pagina lor de Facebook sau Instagram, să vă inspirați. Apoi sunați și comandați!

Crăciunul poate fi unul tradițional, cu brazi și ornamente naturale făcute cu drag, pasiune și culoare de spiridușii Euforia Floral Boutique!

Florăria este deschisă zilnic, de Luni și până Duminică, la intrarea în magazinul Kaufland de pe Bulevardul Independenței, din Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...