3.7 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

Euforia Floral Boutique îți aduce Crăciunul în casă! Aranjamente și brazi unicat, pentru un sezon de vis!

Încă puțin și intrăm în luna cadourilor, în luna sărbătorilor de iarnă. Așa că e neapărat să vă pregătiți! Alegeți să vă decorați casa sau să-i ajutați pe Moși să cumpere cadouri inedite de la Euforia Floral Boutique. Aici găsiți brazi, aranjamente sau buchete de flori unicat. Pentru un sezon sau un cadou de vis.

În acest weekend intrăm în luna Decembrie, luna cadourilor și a sărbătorilor de iarnă.

Iar pentru a intra în atmosfera euforică specifică sezonului rece, neapărat trebuie să ajungeți pe la Euforia Floral Boutique.

Aici găsiți cele mai inventive ornamente, aranjamentul perfect pentru masa de Crăciun sau buchetul de flori ideal. Doar la Euforia Floral Boutique puteți chiar să vă realizați brăduțul viselor voastre.

Indiferent dacă vreți ca pomul de Crăciun să fie natural, artificial, sau doar „schițat”, ca să-l puteți agăța oriunde, aici e locul potrivit unde dorințele pot deveni realitate.

Chiar și globurile sunt unicat, iar aranjamentele au fiecare câte o poveste: o poveste de iarnă, cu ulița copilăriei și oamenii de zăpadă, cu ieslea sau colindătorii….

Și dacă v-ați propus să faceți multe vizite în această perioadă, tot Euforia Floral Boutique vă ajută. Aici găsiți buchete de flori simple sau sofisticate, în hârtie sau cutie. Chiar și pe Moși îi puteți îndruma spre această locație.

Euforia Floral Boutique aduce Crăciunul în casa voastră! Așa cum vi-l doriți și vi-l imaginați, pentru că cei care lucrează acolo au atâta talent și pricepere de fac magie și transformă visele în realitate!

Îi găsiți zilnic, între orele 08:00 – 21:00, în incinta Kaufland de pe Bulevardul Independenței. Iar mai multe imagini, ca să vă convingeți că e alegerea perfectă, puteți vedea pe pagina lor de Facebook.

 

(P)

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...