18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

Excesul de zel al unui căruțaș: A ajuns cu doi cai putere, la oră de vârf, în centrul orașului

Săptămâna trecută, la o oră de vârf, când de regulă autoturismele circulă bară la bară, un bărbat din Sărata a avut un vis: să ajungă cu căruța tocmai în centrul orașului. Acesta a și reușit, însă excesul de zel l-a „costat” 200 de lei.

Dacă ai de ajuns în centrul orașului, la oră de vârf, cine spune că nu poți? chiar dacă te deplasezi nu cu mașina, nu cu bicicleta, ci cu o căruță trasă de cai… Un bărbat din Sărata a făcut acest experiment săptămâna trecută, când, la o oră de vârf, a reușit să ajungă cu căruța tocmai în Piața Mihai Eminescu.

Excursia a fost scurtată de Poliția Locală, care l-a amendat pe bărbat cu 200 de lei, pentru excesul său de zel.

„Numitului M.A., domiciliat în localitatea componentă Sărata, i-a fost aplicată o sancțiune contravențională cu amendă în cuantum de 200 de lei, pentru circulația cu atelajul hipo pe o arteră publică din municipiu”, se arată în raportul Poliției Locale.

Foto: Arhivă

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...