14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Fără zăpadă de Crăciun! VEZI cum va fi vremea de sărbători:

Temperaturile încep să scadă în toată țara de astăzi, dar se mențin în continuare peste cele normale perioadei. Nici în acest an nu vom avea parte de zăpadă de Crăciun. VEZI prognoza meteo cum va fi vremea de sărbători:

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis pentru regiunile de munte și zonele intracarpatice, încă de ieri, o informare meteo de vreme rea, cu privire la ninsori viscolite în zonele înalte, dar și ploi în cantități importante în zonele joase.

În județul Bistrița-Năsăud astăzi, în Ajun de Crăciun va ploua cam toată ziua și se va răci, însă rămânem la temperaturi peste medii, cu o maximă de noiembrie, în jurul a 6-7°C.

Noaptea va aduce o minimă de cel mult de 2°C, ceea ce înseamnă că ploile care vor continua se vor transforma în lapoviță şi ninsoare, iar în zona Pasului Tihuța va ninge, potrivit meteorologilor.

Miercuri, 25.12.2019, în ziua de Crăciun, temperatura maximă va fi de 2-3°C, cu vreme închisă, condiții de ninsoare dimineață, iar în timpul zilei va apărea lapovița. În tot acest timp la munte, peste 800 – 1000 m altitudine va continua să ningă și se va depune un strat de zăpadă.

Potrivit ANM, atenționarea de ploi în general moderate cantitativ, precipitații mixte și intensificări ale vântului, este valabilă până joi 26 decembrie, ora 20:00.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?