21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

FEMEI CARE NE INSPIRĂ: Diana Rus, designerul grafic care îi transformă pe copii în personajele lor preferate prin picturi pe față

A absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice, a studiat web design-ul la o școală privată, iar de peste 6 ani îi transformă pe copii, la petreceri, în personajele lor preferate, prin picturi pe față. Este povestea Dianei Rus, o tânără de 25 de ani, din Bistrița.

Sunt absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul FSPAC din Cluj-Napoca și a Liceului de Arte “Corneliu Baba” din Bistrița, secția Arhitectură și Design. Am mai studiat web design, un an de zile, la o școală privată.

La bază sunt designer grafic, iar pe lângă asta, de peste 6 ani de zile înveselesc viețile celor mici, fiind animator la petreceri pentru copii”, ne-a explicat tânăra.

Pasiunea pentru pictură și desen a descoperit-o în copilărie, acesta fiind și motivul pentru care a urmat cursurile Liceului de Arte.

Copiii mi-au plăcut tot timpul, pur și simplu mă încarcă de energie și iubesc să fiu în preajma lor. De altfel, prima facultate pe care am început-o a fost una de pedagogie, însă am renunțat pentru că mi-am dat seama că nu îmi place sistemul de învățământ de la noi.

Dar am ales să lucrez cu și pentru copilași într-un alt mod, mai distractiv și mai interactiv„, a mai completat aceasta.

Diana Rus spune că fiecare petrecere la care este invitată pentru a-i bucura pe cei mici este unică.

Petrecerile la care iau parte sunt de fiecare dată unice, îmi place să mă transpun în pielea personajelor în care sunt costumată pentru a-i bucura pe cei mici. Cele mai îndrăgite personaje ale mele sunt Elsa și Minnie Mouse, însă gama de personaje dintre care copilașii pot să aleagă e diversă, de la prințese, clown, unicorn la super eroi.

Desigur că petrecerile sunt presărate cu fel și fel de surprize plăcute, pe care cei mici le adoră, precum pictura pe față, dansurile, jocurile, atelierele de creație, baloane de săpun, piniata, baloane modelabile”, a mai adăugat tânăra.

În ultimii ani, Diana Rus a participat la multe evenimente, nu doar la zile de naștere, ci și la nunți și botezuri.

Iubesc să fiu în preajma celor mici, de la care noi, cei maturi, avem atâtea lucruri de învățat. Ei se bucură din lucrurile mărunte, trăiesc fiecare moment, lucruri pe care noi uităm să le mai facem uneori.

Pictura pe față este atracția principală a petrecerilor. Atunci are loc magia, când celor mici li se îndeplinesc dorințele de a se transpune în personajele lor preferate.

Cele mai populare picturi, în cazul fetelor, sunt pisică, fluturaș, unicorn, Elsa, Minnie Mouse, iar în cazul băieților, Spider Man, Batman, dinozaur, leu. Desigur, când vine vorba de pictură, “sky is the limit”, fiindcă îmi place să accept fel și fel de provocări din partea celor mici”, ne-a mai spus.

Pentru a ajunge în punctul în care este astăzi a fost foarte multă muncă. Diana Rus a investit în produse de calitate, pentru a le oferi celor mici tot ceea ce e mai bun.

Pe viitor îmi doresc să îmi deschid un spațiu de joacă diferit față de ceea ce este azi pe piață, cu tot ceea ce ar putea avea nevoie un copil pentru o petrecere de vis”, a concluzionat aceasta.

Surprizele pregătite de Diana Rus pentru cei mici pot fi admirate AICI și AICI.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: