20.4 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

FEMEI CARE NE INSPIRĂ: Reghina Trif, profa de sport de pe Valea Bârgăului ce influențează tinerii și adulții, deopotrivă: ”Simte-te bine-n pielea ta!”

Zici că are numai 20 de ani!” – așa spun cei ce-o văd pe Reghina Trif! E profesoară de sport și a învățat să se iubească pe sine și să se simtă bine în pielea ei. Elevii se simt inspirați de ea deoarece muncește chiar mai mult decât ei. Iar pe social media, Reghina e urmărită de mii de oameni care spun că îi inspiră prin modul ei autentic de a fi.

E influencer- în viața reală, la ore, fiind cadru didactic, dar și pe social media, fiind ea, autentică!

Reghina Trif este profesoară de sport la Liceul ”Radu Petrescu” din Prundu Bârgăului și mamă de doi băieți: de 21 și 27 de ani.

Am făcut handbal, când am fost în școală, pentru că îmi plăcea sportul încă de mică. Iar apoi, urmărindu-mi antrenorii și întâlnindu-l pe cel ce acum mi-e soț, care era student la București la facultatea de sport, mi-am dat seama că și eu vreau să devin profesor de sport. Și asta am făcut. Predau sport la liceul din Prundu Bârgăului” a povestit, pentru Bistrițeanul.ro, Reghina Trif.

Orele de sport vin cu provocări pentru elevi, asta pentru că profesoara lor nu e una tipică.

”Eu am tot promovat cât e de important sportul, cât ne ajută. Chiar și simplele plimbări, cât sunt de benefice pentru sănătate. Iar la ore, îi motivez pe elevi prin faptul că fac și eu exercițiile, cot la cot cu ei. Și atunci se simt rușinați ei să nu poată face un exercițiu, dacă profesoara, la 54 de ani, poate!” a povestit Reghina.

Băieții ei sunt cei ce au ajutat-o să rămână tânără.

Am dezvoltat o relație frumoasă cu băieții mei. Ei sunt cei ce m-au ajutat să rămân tânără. Și am apărut, cu ei, pe social media. Știți că de obicei copiii se rușinează cu părinții lor, își țin mamele deoparte. Ei bine, ai mei s-au mândrit cu mine. Și mai ales pe social media, clipurile în care am apărut au avut un mare impact. Erau multe mame care făceau clipuri alături de fetele lor, dar mame și băieți nu prea erau. Tocmai asta a atras atât de mulți urmăritori și am ajuns, alături de fiul meu care e la București și e influencer, să fim chemați și la emisiuni televizate” a mai povestit  Reghina Trif.

O rusoaică de 70 de ani – inspirația pentru mișcarea ”simte-te bine în pielea ta”

Deși a promovat dintotdeauna mișcarea pentru a avea un corp sănătos, Reghina a început să promoveze și stiluri vestimentare care să avantajeze femeile, indiferent de numărul anilor.

Am văzut un clip cu o rusoaică de vreo 70 de ani care se îmbrăca altfel față de femeile de vârsta ei. Și am realizat atunci cât de mult te poate schimba o haină. Așa mi-a venit și mie ideea să fac aceste videouri cu stilurile de îmbrăcăminte” a povestit Reghina.

Cheia succesului- ambiția, să nu renunți la visurile tale și o familie frumoasă

Și-a dorit de mică să participle la un concurs de frumusețe, și a participat la un astfel de eveniment doar la 30 de ani.

Nu uit niciodată acel moment. Îmi dorisem de mult să particip la un concurs de frumusețe și la 30 de ani am participat la Miss Femeia Europeană, aici la Bistrița. Am luat locul III, dar pentru mine și mulți alții a fost ca un locul I.

Mai mult, eu când am de făcut ceva, lucrez intens. Când am o sarcină, o duc la capăt așa cum trebuie.  Chiar pentru concursul ăsta de miss, știu că m-am pregătit intens. Mergeam pe dunga marcată de la marginea carosabilului să îmi învăț pașii. Mă antrenam. Așa sunt eu: dau totul când am ceva de făcut” a explicat Reghina Trif.

Deși nu a primit ”hate„ în social media, bârgăuanca e de părere că familia e cea care te ajută să realizezi orice.

Nu aș fi reușit nimic fără copiii mei și fără soțul meu care mă susține foarte mult. Adevărul e că dacă ai o familie frumoasă, fericită, atunci nimic din afară nu te mai atacă. E fabulous să ai o relație minunată în familie. Și dacă familia e așa, exteriorul nu te mai influențează!

Și mai e un lucru important: să faci totul cu sufletul împăcat, fericit și să accepți tot ceea ce e dat de DUmnezeu. Fără acceptare, nu putem înainta! Și trebuie să ne acceptăm pe noi!” a concluzionat Reghina Trif.

Cine-o vede îi dă ”doar 20 de ani”, iar Reghina reușește să rămână tânără datorită copiilor ei, a sportului și a satisfacțiilor profesionale ”Când îmi scriu elevi, foști elevi sau oameni de pe social media că sunt o inspirație pentru ei, asta îmi dă avânt și încrederea să merg mai departe!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.