-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Pașaportul a dat-o de gol! Inspectorii gunoaielor au ajuns la o femeie care și-a aruncat deșeurile în natură

O femeie din Reteag care și-a aruncat mormanul de gunoi în natură a fost prinsă de inspectorii gunoaielor pentru că și-a aruncat și… pașaportul.

Inspectorii gunoaielor din Bistrița-Năsăud găsesc persoanele care își depozitează ilegal deșeurile în natură mai repede sau mai târziu. În cazul unei femei din Reteag, au avut nevoie de câteva minute pentru a-i găsi un document esențial printre lucrurile aruncate.

ADI Deșeuri a derulat acțiuni împreună cu Inspectoratul de Poliție Bistrița-Năsăud au identificat femeia și au amendat-o cu 10.000 de lei.

Corpul de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud va continua acțiunile de control desfășurate în parteneriat cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud și cu Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud în tot județul nostru pentru a preveni și combate abandonul deșeurilor în natură.

“Cine aruncă deșeurile în natură riscă amenzi foarte mari: 10 000 lei – 20 000 lei pentru presoanele fizice și 50 000 lei – 70 000 lei pentru persoanele juridice.

Colectăm deșeurile de la poarta casei în tot județul, avem campanii gratuite desfășurate periodic pentru colectarea deșeurilor voluminoase și vegetale, deșeurile provenite din constructii se pot preda gratuit( în limita a 200 kg/an/gospodărie) în centrele de colectare, deșeurile electrice și electrocasnice se preiau gratuit tot în centrele de colectare, ce motive mai avem să ne batem joc de mediul în care trăim?

Haideți să le punem pe toate la locul lor și să facem din Bistrița-Năsăud un județ mai curat!”, scrie pe Facebook Cristian Niculae, directorul ADI Deșeuri.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: