17 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

Pașaportul a dat-o de gol! Inspectorii gunoaielor au ajuns la o femeie care și-a aruncat deșeurile în natură

O femeie din Reteag care și-a aruncat mormanul de gunoi în natură a fost prinsă de inspectorii gunoaielor pentru că și-a aruncat și… pașaportul.

Inspectorii gunoaielor din Bistrița-Năsăud găsesc persoanele care își depozitează ilegal deșeurile în natură mai repede sau mai târziu. În cazul unei femei din Reteag, au avut nevoie de câteva minute pentru a-i găsi un document esențial printre lucrurile aruncate.

ADI Deșeuri a derulat acțiuni împreună cu Inspectoratul de Poliție Bistrița-Năsăud au identificat femeia și au amendat-o cu 10.000 de lei.

Corpul de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud va continua acțiunile de control desfășurate în parteneriat cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud și cu Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud în tot județul nostru pentru a preveni și combate abandonul deșeurilor în natură.

“Cine aruncă deșeurile în natură riscă amenzi foarte mari: 10 000 lei – 20 000 lei pentru presoanele fizice și 50 000 lei – 70 000 lei pentru persoanele juridice.

Colectăm deșeurile de la poarta casei în tot județul, avem campanii gratuite desfășurate periodic pentru colectarea deșeurilor voluminoase și vegetale, deșeurile provenite din constructii se pot preda gratuit( în limita a 200 kg/an/gospodărie) în centrele de colectare, deșeurile electrice și electrocasnice se preiau gratuit tot în centrele de colectare, ce motive mai avem să ne batem joc de mediul în care trăim?

Haideți să le punem pe toate la locul lor și să facem din Bistrița-Năsăud un județ mai curat!”, scrie pe Facebook Cristian Niculae, directorul ADI Deșeuri.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...