-0.1 C
Bistrița
vineri, decembrie 8, 2023

Fetița din Rebra, opărită cu apă, a fost transferată la București

O fetiță de cinci ani a ajuns aseară la UPU Bistrița, după ce a fost opărită cu apă clocotită. În cele din urmă, micuța a fost transferată la București. Protecția Copilului intră pe fir.

Momente de groază pentru o familie din Rebra. Aseară, mama unei fetițe de cinci ani a pus apă la fiert, pentru a o folosi în gospodărie.

Într-un moment de neatenție, micuța a tras oala pe ea. Apa clocotită i-a ajuns pe jumătate de corp, provocându-i arsuri de gradul I și II.

A fost preluată de un echipaj al ISU BN și transferată la UPU Bistrița.

Fetița de 5 ani din Rebra a ajuns aseară la UPU Bistrița cu arsuri severe, de gradele I și II, pe 50% din suprafața corpului și a fost transferată la UPU Târgu Mureș” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătoarea de cuvânt a SJUB.

Fetița de 5 ani din Rebra a ajuns la UPU aseară, dar a fost transferată cu elicopterul la Spitalul de Arși ”Grigore Alexandru” din București” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Clinic de Urgențe Târgu Mureș.

Familia mai are un băiețel, mai mic decât fetița. Așa am înțeles, din ce spunea tatăl, că au pregătit apa, vroiau să o folosească la ceva, și într-un moment de neatenție, copila a tras oala pe ea. Acuma e la București, și părinții pleacă și ei încolo. Că fetița nu stă fără mama ei. Și încearcă să vadă dacă se poate interna și ea sau măcar să fie în zonă” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Rebra, Ștefan Danci.

Pe fir au intrat și cei de la Protecția Copilului.

S-a luat legătura cu reprezentanții autorităților locale, urmând ca reprezentanți ai DGASPC să evalueze în teren” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, șefa adjunctă a DGASPC BN, Crina Andreica.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.