16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Fetița din Rebra, opărită cu apă, a fost transferată la București

O fetiță de cinci ani a ajuns aseară la UPU Bistrița, după ce a fost opărită cu apă clocotită. În cele din urmă, micuța a fost transferată la București. Protecția Copilului intră pe fir.

Momente de groază pentru o familie din Rebra. Aseară, mama unei fetițe de cinci ani a pus apă la fiert, pentru a o folosi în gospodărie.

Într-un moment de neatenție, micuța a tras oala pe ea. Apa clocotită i-a ajuns pe jumătate de corp, provocându-i arsuri de gradul I și II.

A fost preluată de un echipaj al ISU BN și transferată la UPU Bistrița.

Fetița de 5 ani din Rebra a ajuns aseară la UPU Bistrița cu arsuri severe, de gradele I și II, pe 50% din suprafața corpului și a fost transferată la UPU Târgu Mureș” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătoarea de cuvânt a SJUB.

Fetița de 5 ani din Rebra a ajuns la UPU aseară, dar a fost transferată cu elicopterul la Spitalul de Arși ”Grigore Alexandru” din București” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Clinic de Urgențe Târgu Mureș.

Familia mai are un băiețel, mai mic decât fetița. Așa am înțeles, din ce spunea tatăl, că au pregătit apa, vroiau să o folosească la ceva, și într-un moment de neatenție, copila a tras oala pe ea. Acuma e la București, și părinții pleacă și ei încolo. Că fetița nu stă fără mama ei. Și încearcă să vadă dacă se poate interna și ea sau măcar să fie în zonă” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Rebra, Ștefan Danci.

Pe fir au intrat și cei de la Protecția Copilului.

S-a luat legătura cu reprezentanții autorităților locale, urmând ca reprezentanți ai DGASPC să evalueze în teren” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, șefa adjunctă a DGASPC BN, Crina Andreica.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...