15.8 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

FII REPORTER: 4 căței abandonați, într-o cutie cu inscripțiile SAJ BN, în fața adăpostului din Năsăud

În fața porții adăpostului de câini din Năsăud a fost lăsată ieri o cutie cu 4 căței. Micuții au fost abandonați într-o cutie cu inscripțiile Serviciului de Ambulanță Județean, pe aceasta fiind trecute data nașterii și rasa lor.

Adăpostul de câini din Năsăud a primit ieri un colet neașteptat: o cutie cu inscripțiile Serviciului de Ambulanță Județean, în care se aflau 4 căței. Pe cutie erau trecute și informații importante despre micuți, cum ar fi data nașterii și rasa lor.

Gândind acum puțin asupra vremii de afară și celula acestor micuți, putem spune că nu am găsit la poartă 4 micuți salvați de la o viață cruntă, ci 4 supraviețuitori”, spune cel care a găsit cutia.

Acesta dorește să facă cunoscută povestea micilor supraviețuitori, iar persoanele vinovate să fie pedepsite.

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean au explicat pentru Bistrițeanul.ro că, cel mai probabil, cutia respectivă a fost aruncată la un tomberon, iar de acolo a fost luată de cineva care a avut nevoie de ea.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.