31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FII REPORTER: Alooo, Dorel?! Ți-au căzut cablurile și le-ai uitat pe jos…!

Dorel a comis-o din nou! De această dată pe strada Solomon Haliţă, unde a reabilitat un bloc, uitând cablurile spânzurate peste maşini, lăţite pe stradă sau peste pubela de gunoi…!

Unul dintre locuitorii de pe strada Solomon Haliţă ne-a trimis la redacţie câteva fotografii: de sâmbătă aici sunt căzute în parcare firele mai multor societăți de telefonie, TV etc.

Cablurile s-au desprins de pe un bloc reabilitat termic în această vară – probabil că nu au fost bine prinse de la început – se plâng locatarii din zonă.

Este vorba despre blocul nr. 2.

Se intră în parcare trecând peste cabluri, un cablu atârnă spânzurat peste mașini, altele peste pubela de gunoi…! Am făcut sesizare la Poliţia Locală chiar sâmbătă. Am revenit marți la ei cu rugămintea de a ne ajuta, dar nu s-a făcut nimic…„, s-a plâns locuitorul de pe Solomon Haliţă.

„Pe lângă faptul că este inestetic – mai este și incomod, neplăcut și frustrant când vedem că nu se face nimic! Cu atât mai mult cu cât parcările sunt și cu abonament. Poate ne ajutați dumneavoastră cumva… Vă mulțumim anticipat!„, a concluzionat bistriţeanul dezamăgit de întreaga situaţie.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.