25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FII REPORTER: Barbarie! Câini otrăviți și puși pe șine, în spatele SELGROS

Un bistrițean a găsit zilele acestea mai multe animale moarte, pe linia de cale ferată Bistrița – Bistrița Bârgăului, în spatele hipermarketului SELGROS. Bănuit de comiterea faptelor este un cetățean ce locuiește în zonă, care ar fi amenințat că „rezolvă” de unul singur problema câinilor fără stăpân din oraș.

Animale moarte pe linia Bistrița – Bistrița Bârgăului, zona spate Selgros. Precizez că acolo este o problematică veche cu câinii vagabonzi pe care primăria este incapabilă să o rezolve. Un locuitor din zonă a amenințat cum că, „rezolvă” el problema, dar altfel, și probabil o pune în aplicare”, a explicat cititorul nostru.

Dacă până astăzi omul credea ca bietele animale au fost lovite de tren, azi-dimineață a găsit un cățeluș negru, în agonie, și susține că are și dovada că a fost otrăvit.

Câinii sunt otrăviți și apoi trag a moarte pe linia de cale ferată”, a mai adăugat bărbatul.

Imaginile au fost surprinse zilele acestea. Printre animalele care și-au găsit sfârșitul pe calea ferată se numără și un iepuraș.

ARTICOLE SIMILARE

8 COMENTARII

  1. Primaria cheltuie 800.000 de lei pe închirierea unor luminițe dar nu da doi bani pe noi cetățenii, ne mănâncă caini în oras, suni la primaria, si ti se spune ca ei nu lucrează în weekend, ca vezi doamne au program de 8 ore….dl primar, ce părere ai?? dacă ai angajații la 8 ore, când noi avem prombleme în weekend ia tu lasoul de prins caini personal și hai la treaba…ca poze poti sa îți faci în weekend la fel și fel de evenimente și apropo eu plătesc taxe pentru a beneficia de servicii publice și plătesc foarte mult pentru cea ce ora administrația ta dl Turc!!!!

  2. Mulțumim
    Primăriei de azi!!!!!! Cruzime, violuri, cerșetorie!!!! Nu vine nici un consilier la un selfie????? Ce faceți ca acești câini? Când aplicați legea din UȘĂ în ușă??? Ca după voturi, toți mergeți!!! Rușine!!!

    • Aveți perfectă dreptate, chiar aseară am văzut un câine de talie mare, in oraş. Se vedea că este abandonat, era blând, stătea la o intersecție şi se uita in toate direcțiile, nu ştia incotro să o ia😔

  3. Iadul să-i mănânce pe cei ce fac așa ceva.Domnule primar Ioan Turc chiar nu faceți nimic vă plăce ce se întâmplă în orașul în care sunteți primar.Vă plăce?????????vă plăce???????

  4. Acel animal cu doua picioare trebuie depistat urgent pana nu executa asemenea cruzimi cu proprii vecini sau cu familia lui.
    Este un caz de cruzime care nu are ce cauta in municipiul european Bistrita si trebuie pedepsit aspru pana nu este tarziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...