25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

VIDEO – FII REPORTER: Beznă la „Casa albă” în Bistrița! „Te și temi să treci noaptea pe acolo!”

Zona „Casa Albă” de la BIG, din Bistrița, este cufundată în întuneric. „Uitați, domn primar, suntem în vestul sălbatic…! Ne și temem să trecem noaptea pe acolo!”, au transmis bistrițenii care locuiesc în zonă.

Bistrița este un șantier, de la un capăt la altul. Dacă unii încearcă să accepte acest lucru, deoarece la final „va fi spre binele comunității”, peste anumite lucruri NU se poate trece.

După ce că este plin de gropi iar haitele de câini sunt pretutindeni – mai există o problemă. În Bistrița sunt zone cufundate în beznă. E și cazul parcului din zona de la BIG cunoscut drept „Casa Albă”.

Bistrițenii au trimis redacției un clip în care îi fac primarului un mesaj:

„Uitați, domn, primar! Suntem în vestul sălbatic!”, se aude pe filmare.

Lăsând însă gluma la o parte, cei din zonă au transmis că se tem să circule noaptea pe acolo.

Beznă totală. Te temi să te duci noaptea acasă pe acolo! Poate se scrie și se face ceva!”, au transmis locuitorii din zonă.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. SE FACE SI ECONOMIE TINERE DE 100-DE ORI REPETI -BEC-BEC – AVETI FIGURI PE ACOO -PRIMARUL NU ARE ALTCEVA NUMAI SA PUNA -BECURI –CULTURA aaaa – poate sau etricat si va sare –zandura .

  2. La Casa Alba este deschis un santier pentru reabilitare termica la blocuri si, din cite am vazut, se lucreaza si la instalatia electrica publica. Deci, putintica rabdare stimabililor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...