25.6 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

FII REPORTER: Dezastru pe o stradă din Năsăud! Inundată la fiecare ploaie!

Un năsăudean se revoltă! Strada pe care locuiește se inundă la fiecare ploaie. Dacă nu plouă, praful făcut de mașini îi intră în casă…

La redacția noastră a ajuns un filmuleț cu o stradă din Năsăud. Neasfaltată, aceasta se inundă de fiecare dată când plouă, iar cei care locuiesc acolo nu mai suportă situația:

Vă rog să priviți cum se transformă pe timp de ploaie o stradă neasfaltată dintr-un cartier năsăudean. În fiecare an aceeaşi poveste. Când plouă, toată strada şi trotuarul sunt sub apă, intră în curțile oamenilor şi noroiul devine un coşmar. Când este secetă, praful este sufocant. Dacă mai locuieşti cumva lângă stradă nu poți deschide fereastra pentru că în loc de aer curat va intra praful ridicat de maşini. Acum mă întreb până când va mai dura această situație în condițiile în care doar această stradă a rămas neasfaltată? Vă rugăm să ne ajutați cu publicarea acestei filmări. Poate că primăria va lua la cunoştință situația dată şi va lua unele măsuri”.

 

Strada este în Năsăud, zona cimitirului.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...