18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

FII REPORTER: Dezastru pe o stradă din Năsăud! Inundată la fiecare ploaie!

Un năsăudean se revoltă! Strada pe care locuiește se inundă la fiecare ploaie. Dacă nu plouă, praful făcut de mașini îi intră în casă…

La redacția noastră a ajuns un filmuleț cu o stradă din Năsăud. Neasfaltată, aceasta se inundă de fiecare dată când plouă, iar cei care locuiesc acolo nu mai suportă situația:

Vă rog să priviți cum se transformă pe timp de ploaie o stradă neasfaltată dintr-un cartier năsăudean. În fiecare an aceeaşi poveste. Când plouă, toată strada şi trotuarul sunt sub apă, intră în curțile oamenilor şi noroiul devine un coşmar. Când este secetă, praful este sufocant. Dacă mai locuieşti cumva lângă stradă nu poți deschide fereastra pentru că în loc de aer curat va intra praful ridicat de maşini. Acum mă întreb până când va mai dura această situație în condițiile în care doar această stradă a rămas neasfaltată? Vă rugăm să ne ajutați cu publicarea acestei filmări. Poate că primăria va lua la cunoştință situația dată şi va lua unele măsuri”.

 

Strada este în Năsăud, zona cimitirului.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!