15.8 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

FII REPORTER: Lupta pe locuri de parcare, faza pe ulei ! Cum îți „educi” vecinii să nu parcheze unde nu le fierbe oala

Trist, dar adevărat… În Bistrița lupta pentru un loc de parcare a ajuns să fie confundată cu lupta pentru supraviețuire. Oamenii chiulesc de la serviciu, doar ca să verifice că locul de parcare este încă liber. Mai mult, cu o damigeană de ulei ars își marchează și teritoriul. Iar vecinii învață, încet-încet, să nu-și mai parcheze mașina unde nu le fierbe oala…!

Lipsa locurilor de parcare din Bistrița naște monștri – ar spune, poate, poetul – dacă ar vedea imaginile de mai jos. În Bistrița oamenii au ajuns să planteze diverse capcane pentru vecini. Doar – doar își păstrează locul de parcare intact și nefolosit de nimeni!

„Dacă nu știți pe unde mai sunt bordurile, priviți aici! Unii blochează spațiul public după bunul plac”, ne-a scris un cititor Bistrițeanul.ro. 

„Ba mai toarnă și ulei ars peste borduri, ca să nu le mute nimeni, să-și poată parca doar ei mașinile acolo…!  La cât de bine stăm cu parcările în oraș – fix asta mai lipsea!”, ne-a scris bistrițeanul dezamăgit. 

S-a întâmplat pe Aleea Șoimilor din Bistrița. Vecinii admit că – dacă omul este șofer la CJ, crede ca poate face orice. Are deja un loc de parcare. Dar se străduiește din răsputeri să-i împiedice pe ceilalți vecini să parcheze… „Este pur și simplu rău intenționat..  A venit până acasă, să-și verifice bordurile😉… Le-a găsit tot acolo. Și acum sunt tot acolo… Poate dacă află Poliția Locală sau cei de la Mediu – reacționează cumva… Nu cred că e ok să torni intenționat ulei ars pe unde te taie capul…”, ne-a explicat bistrițeanul nedumerit. 

ARTICOLE SIMILARE

7 COMENTARII

 1. Stimate domn, masinile pe care le vedem in poza ocupa trotuarul destinat pentru pietoni ! Deci invit pe domnii de la Primarie sa puna niste obstacole astfel incit trotuarul sa ramina liber ! Deci cine e de vina ?

 2. R.E.T.A.R.D.!
  Dar la cate nesimtire exista in satul nostru, il inteleg si pe tatae. Daca cineva parcheaza acolo unde a pus bordurile, cred ca nu mai poate scoate masina din locul de parcare … S-a fi saturat si el sa tot sune la politia locala …

 3. Inteleg ca nu va plac bordurile, dar de ce trotuarul este ocupat de masini ?
  Are dreptate omul, imediat dupa colt este piata de vechituri unde Primaria permite parcarea masinilor si deci exista loc pentru parcare suficient. Dar daca unii vor sa sara din pat direct in masina nu mai conteaza ca iei dreptul pietonilor sa foloseasca trotuarul, nu ?

 4. Nu trebuia sa arunce ulei pe jos! Nu e o scuza, dar si daca parcheaza careva in locul bordurilor nu mai scoate/ baga omul masina in parcare.
  Ar trebui primaria sa blocheze acolo cu ceva sa nu se mai parcheze.

 5. Doamne ferește, o nebunie mai mare n-am văzut.
  Cum să vii de la serviciu să-ți verifici locul de parcare, sa pui borduri și sa dai cu ulei ars?!
  E de noaptea minții. Asemenea angajați sunt la Consiliul Județean?!
  Domnul Radu Moldovan oare știe de isprava acestui derbedeu, ca nu-i poți spune altfel după asemenea faptă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.