15.8 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

FII REPORTER: „Pe Independenței se montează băncuțe chiar sub balcoanele blocurilor. E absurd așa ceva”

Un cititor ne-a semnalat faptul că pe Bulevardul Independenței se montează băncuțe chiar sub balcoanele blocurilor. „Sunt foarte rău poziționate, poate cădea oricând ceva de pe un balcon… În plus, scurgerile de la balcoane vin exact peste băncuțe” – susține acesta.

Știrea zilei vine de pe Bulevardul Independenței. Băncuțele sunt montate chiar sub balcoane. Este absurd să fie puse chiar sub balcon. Între ele cred că este un loc mai sigur… 

Oricând poate cădea ceva de pe un balcon. Sunt copii în bloc, pot scăpa ceva din joacă. În plus, scurgerile de la balcoane vin exact peste băncuțe”, ne-a explicat cititorul nostru.

Acesta ne-a trimis și câteva imagini, pentru a demonstra cele spuse:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.