13.9 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

FOTO FII REPORTER: Stâlp de iluminat „proaspăt” montat, căzut în stradă

Un cititor Bistrițeanul.ro a trimis la adresa redacției câteva fotografii cu un stâlp recent montat, în cursul anului trecut, care a căzut sau a fost rupt pe strada Grigore Pletosu din municipiul Bistrița.

Stâlpul care folosește energie verde s-a rupt din vârf, în zona LED-ului de iluminat. A mai rămas doar stâlpul și panourile solare montate deasupra sa.

„A căzut o bucată din stâlp pe Grigore Pletosu, aproape de CaffeBar Select, în laterala Cibelei. Au fost puși abia anul trecut și acum e o parte din stâlp în stradă”, a scris cititorul.

Sesizările privind iluminatul public de pe raza municipiului Bistrița și localităților componente pot fi transmise la numărul de telefon: 𝐓𝐞𝐥 𝐕𝐞𝐫𝐝𝐞 𝟎𝟖𝟎𝟎 𝟓𝟎𝟎 𝟎𝟕𝟐. Numărul de telefon este funcțional 𝐧𝐨𝐧-𝐬𝐭𝐨𝐩.

De asemenea, sesizările privind iluminatul public pot fi transmise, în continuare, telefonic sau scris, la sediul Direcției Servicii Publice Bistrița, strada Liviu Rebreanu, nr. 2-4, Bistrița, la telefon 0263 21.62.02, interior 115 sau prin intermediul adresei de e-mail [email protected].

Programul cu publicul al Direcției Servicii Publice este de luni până joi între orele 07:00 – 15:30, iar vineri între orele 07:00 -13:00.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: