14.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

FOTO FII REPORTER: Stâlp de iluminat „proaspăt” montat, căzut în stradă

Un cititor Bistrițeanul.ro a trimis la adresa redacției câteva fotografii cu un stâlp recent montat, în cursul anului trecut, care a căzut sau a fost rupt pe strada Grigore Pletosu din municipiul Bistrița.

Stâlpul care folosește energie verde s-a rupt din vârf, în zona LED-ului de iluminat. A mai rămas doar stâlpul și panourile solare montate deasupra sa.

„A căzut o bucată din stâlp pe Grigore Pletosu, aproape de CaffeBar Select, în laterala Cibelei. Au fost puși abia anul trecut și acum e o parte din stâlp în stradă”, a scris cititorul.

Sesizările privind iluminatul public de pe raza municipiului Bistrița și localităților componente pot fi transmise la numărul de telefon: 𝐓𝐞𝐥 𝐕𝐞𝐫𝐝𝐞 𝟎𝟖𝟎𝟎 𝟓𝟎𝟎 𝟎𝟕𝟐. Numărul de telefon este funcțional 𝐧𝐨𝐧-𝐬𝐭𝐨𝐩.

De asemenea, sesizările privind iluminatul public pot fi transmise, în continuare, telefonic sau scris, la sediul Direcției Servicii Publice Bistrița, strada Liviu Rebreanu, nr. 2-4, Bistrița, la telefon 0263 21.62.02, interior 115 sau prin intermediul adresei de e-mail [email protected].

Programul cu publicul al Direcției Servicii Publice este de luni până joi între orele 07:00 – 15:30, iar vineri între orele 07:00 -13:00.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...