-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

FOTO FII REPORTER: Stâlp de iluminat „proaspăt” montat, căzut în stradă

Un cititor Bistrițeanul.ro a trimis la adresa redacției câteva fotografii cu un stâlp recent montat, în cursul anului trecut, care a căzut sau a fost rupt pe strada Grigore Pletosu din municipiul Bistrița.

Stâlpul care folosește energie verde s-a rupt din vârf, în zona LED-ului de iluminat. A mai rămas doar stâlpul și panourile solare montate deasupra sa.

„A căzut o bucată din stâlp pe Grigore Pletosu, aproape de CaffeBar Select, în laterala Cibelei. Au fost puși abia anul trecut și acum e o parte din stâlp în stradă”, a scris cititorul.

Sesizările privind iluminatul public de pe raza municipiului Bistrița și localităților componente pot fi transmise la numărul de telefon: 𝐓𝐞𝐥 𝐕𝐞𝐫𝐝𝐞 𝟎𝟖𝟎𝟎 𝟓𝟎𝟎 𝟎𝟕𝟐. Numărul de telefon este funcțional 𝐧𝐨𝐧-𝐬𝐭𝐨𝐩.

De asemenea, sesizările privind iluminatul public pot fi transmise, în continuare, telefonic sau scris, la sediul Direcției Servicii Publice Bistrița, strada Liviu Rebreanu, nr. 2-4, Bistrița, la telefon 0263 21.62.02, interior 115 sau prin intermediul adresei de e-mail [email protected].

Programul cu publicul al Direcției Servicii Publice este de luni până joi între orele 07:00 – 15:30, iar vineri între orele 07:00 -13:00.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.