12.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

FII REPORTER – Strada Crângului din Bistrița, ca după război! „Vă rugăm să ne ajutați!”

Bistrițenii de pe strada Crângului sunt disperați și dezamăgiți de felul în care arată strada pe care locuiesc. „Vă rugăm să ne ajutați! Am tot încercat să-i scriu domnului primar, dar nici un răspuns… Am postat și un clip video cu drumul…”, ne-a scris un bistrițean din zonă. 

Oamenii de pe Strada Crângului au ajuns la capătul răbdării. Strada pe care locuiesc arată ca după război, fiind brăzdată de gropi și șanțuri adânci.

Mersul cu mașina în zonă este o adevărată aventură, iar ploile de săprămâna trecută au agravat situația. Oamenii își doresc ca scurgerile de pe marginea drumului să fie amenajate cum se cuvine. De asemenea, își doresc ca și strada lor să fie cât mai curând asfaltată. 

Domnul primar a fost anul trecut și a văzut drumul, chiar după ploile torențiale. Ne-a promis atunci că se va repara… După aproximativ2două săptămâni, s-a turnat un fel de bitum peste pământul drumului… Bitumul acela s-a evaporat la următoarea ploaie…

Nu știu cum să ajung la cineva care poate face ceva… Cred că e ultima stradă de pământ din Bistrița încă neasfaltată. Merităm și noi condiții de trai mai bune, pentru că plătim aceleași taxe și impozite precum restul!”, ne-a mai scris bistrițeanul. 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Din păcate sunt mai multe străzi în Bistrița în starea asta și v-as ruga pe voi cei de la redacție să filmați strada Podgoriei, Crangului e lux pe lângă ce veți vedea acolo , într-adevăr plătim taxe și impozite ca și cei din oraș

  2. Fi pe pace…. Vrei sa zici ca drumul vostru e unul din multele drumuri de pamant din bistrita. Spre exemplu strada Caprioarei , str Catinei , Izvorul Rece , si multe altele din zona intravilana . Sa ne intelegem strada din articol arata bine … vino si vizitează una din strazile astea si apoi te vei convinge ca circulati chiar bine… hai sanatate … la toata lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.