11.6 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

Floare Gaftone, Monica Pop și ceilalți cercetați penal din cadrul Primăriei Bistrița, evaluați cu calificative maxime

Angajații Primăriei Bistrița sunt evaluați anual. Pentru anul 2020, majoritatea au primit calificativul ”Foarte bine”. Printre ei se numără și Floare Gaftone, Monica Pop și ceilalți vizați în dosarul penal de la Urbanism.

”Super performanță” la Primărie Bistrița în 2020! Asta a fost concluzia evaluării angajaților instituției, conform reprezentanților instituției.

Mai exact, 97 la sută din angajații Primăriei Bistrița au primit calificativul FOARTE BINE pentru munca depusă anul trecut.

SUPER PERFORMANȚĂ în Primăria Bistrița! 97% dintre angajați sunt evaluați cu „foarte bine”

Primarul Bistriței a explicat că, preluându-și mandatul la final de an, NU a putut ”interveni” prea mult în acordarea calificativului și nici nu a putu cere diminuarea lui.

Eu mi-am preluat mandatul la final de octombrie. Deci nu am putut spune prea multe. Mă voi pronunța când voi face evaluarea pentru anul 2021, adică anul viitor. Cred că și cei vizați în acest dosar au primit calificativul maxim, la fel ca majoritatea din primărie. Totuși, nu am putut solicita diminuarea calificativului.

Vorbim de o anchetă în curs, există prezumția de nevinovăție. Unii poate vor fi achitați, poate nu se va ajunge în judecată. există mai multe scenarii, așa că, atât timp cât NU există o sentință dată, nu pot cere diminuarea calificativului. 

Așa cum spuneam, eu mi-am preluat mandatul spre finalul anului. Cel mai bine mă voi putea pronunța când se va face evaluarea pentru anul 2021!” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Ioan Turc.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: