23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

FOCAR la Leoni: Ziua și angajatul depistat pozitiv cu noul tip de coronavirus

Un nou focar de COVID 19 a izbucnit la Leoni. De la începutul lunii octombrie au fost depistate 16 cazuri noi. Culmea, în firmă, se respectă cu strictețe măsurile impuse de autorități.

Firma Leoni se confruntă cu un nou focar de COVID 19. Tot mai mulți angajați sunt depistați cu coronavirus.

”De la începutul lunii octombrie au fost 16 angajați depistați pozitiv cu COVID 19. Ultimul dintre ei, în ultimele 24 de ore. Deci da, avem de-a face cu un focar, la sediul firmei de lângă Penitenciar” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, șefa DSP BN, Anca Andrițoiu.

Culmea, angajații nu sunt toți de pe aceeași secție. În firmă sunt respectate măsurile impuse de autorități. Astfel, dei de la DSP sunt de părere că infectările au loc în altă parte.

Angajații nu sunt din aceeași secție. Sunt împrăștiați prin firmă. Deci nu putem spune că e nevoie de închiderea unei secții. În firmă sunt respectate măsurile de protecție, se păstrează distanța. Așa că cel mai probabil iau virusul din altă parte: din stațiile de autobuz, din mijlocul de transport. Nu în firmă” a explicat Anca Andrițoiu.

Firma Leoni s-a mai confruntat cu un val de infectări, în luna iunie a acestui an. Atunci, conducerea unității luase în considerare testarea în masă a personalului angajat, idee la care a renunțat ulterior.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...