15.5 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

FOCAR la Leoni: Ziua și angajatul depistat pozitiv cu noul tip de coronavirus

Un nou focar de COVID 19 a izbucnit la Leoni. De la începutul lunii octombrie au fost depistate 16 cazuri noi. Culmea, în firmă, se respectă cu strictețe măsurile impuse de autorități.

Firma Leoni se confruntă cu un nou focar de COVID 19. Tot mai mulți angajați sunt depistați cu coronavirus.

”De la începutul lunii octombrie au fost 16 angajați depistați pozitiv cu COVID 19. Ultimul dintre ei, în ultimele 24 de ore. Deci da, avem de-a face cu un focar, la sediul firmei de lângă Penitenciar” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, șefa DSP BN, Anca Andrițoiu.

Culmea, angajații nu sunt toți de pe aceeași secție. În firmă sunt respectate măsurile impuse de autorități. Astfel, dei de la DSP sunt de părere că infectările au loc în altă parte.

Angajații nu sunt din aceeași secție. Sunt împrăștiați prin firmă. Deci nu putem spune că e nevoie de închiderea unei secții. În firmă sunt respectate măsurile de protecție, se păstrează distanța. Așa că cel mai probabil iau virusul din altă parte: din stațiile de autobuz, din mijlocul de transport. Nu în firmă” a explicat Anca Andrițoiu.

Firma Leoni s-a mai confruntat cu un val de infectări, în luna iunie a acestui an. Atunci, conducerea unității luase în considerare testarea în masă a personalului angajat, idee la care a renunțat ulterior.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.