13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

FOTBAL: Gloria pierde cu Sănătatea Cluj în Liga 3 și se îndepătează de play-off

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, secția fotbal, a întâlnit ieri într-un meci disputat la Cluj, echipa CS Sănătății Cluj-Napoca. Din păcate, Gloria a pierdut cu Sănătatea Cluj și are șanse din ce în ce mai mici de a juca în play-off-ul Ligii 3, seria IX.

Gloria a jucat ieri în deplasare la Sănătatea Cluj, meci care conta pentru etapa 15 din seria IX, Liga 3. „Microbii”, așa cum li se spune jucătorilor de la Sănătatea, au învins echipa bistrițenă cu un scor minim: 2-1.

Microbii verzi au încheiat prima repriză după ce au înscris două goluri, timp în care Gloria nu a marcat. Mai apoi, în cea de-a doua repriză, Gloria a dus mingea până în ațele Sănătății, iar finalul a fost pe muchie de cuțit.

Partida a fost arbitrată de Lucian Diaconu din Iaşi, asistat de Iulian Contofan și Leonard George Macovei, ambii din Iaşi. Observatorii partidei au fost Cătălin Pașcanu din Cugir și Szilaghi Ştefan din Satu Mare.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: