21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTO: A căzut ca secerat, în fața magazinului din localitate

Un echipaj medical și poliția au intervenit la Feldru. În fața unui magazin din localitate, un bărbat a fost găsit fără suflare! Polițiștii fac cercetări deoarece acesta a fost declarat decedat.

Clipe de groază în această dimineață, la Feldru.

În fața unui magazin din localitate a fost găsit un bărbat, inconștient.

Echipajul SMURD a fost solicitat să intervină, în localitatea Feldru, pentru un bărbat găsit inconștient, în fața unui complex comercial”, a explicat reprezentantul ISU BN.

Din nefericire, echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai avut ce face, decât să constate decesul.

Localnicii aveau diferite variante: ba că ar fi fost găsit mort, ba că a ieșit din magazin și a căzut jos. Astfel, a intrat pe fir, poliția.

„Poliția a fost sesizată cu privire la existența unei persoane inconștiente, pe o stradă din localitatea Feldru. Aceștia, ajunși la locul incidentului, au constatat că e vorba de un bărbat de 75 de ani din localitate, care a decedat”, a declarat reprezentantul IPJ BN.

Se pare că bărbatului i s-ar fi făcut rău, căzând în fața magazinului, ca secerat. Pe trupul acestuia nu există urme vizibile de agresiune.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...