6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

FOTO: Accident la Gomar Lux! Au intrat într-un cap de pod!

Un accident de circulație a avut loc acum câteva minute în Viișoara, în apropiere de Gomar Lux. Din primele informații, o mașină a intrat într-un cap de pod.

Echipaje de intervenție se află în aceste momente în Viișoara, în zona restaurantului Gomar Lux. Două persoane au fost rănite după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod, ajungând într-un șanț.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD, un echipaj de prim-ajutor și descarcerarea. Salvatorii au găsit două persoane ieșite în afara autoturismului, conștiente și cooperante.

Mașina a intrat într-un cap de pod peste care a și sărit, oprindu-se într-un șanț de pe marginea drumului. La volan se afla un bistrițean de 37 de ani, care acum acuză dureri lombare și este confuz. În dreapta se afla o femeie de 38 de ani care primește în aceste momente îngrijiri medicale, ea fiind rănită mai serios în urma impactului. Aceasta prezintă contuzii și politraumatisme.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit faptul că șoferul nu a consumat alcool.

„Ambele victime sunt transportate la UPU Bistrița pentru investigații suplimentare de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU BN, Cristina Răcilă.

Cei doi se deplasau pe direcția Bistrița-Beclean. Se circulă alternativ pe un sens de mers, iar coada se întinde pe aproximativ doi kilometri.

Pe șosea nu se văd urme de frânare, iar polițiștii încearcă să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...