24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

FOTO/VIDEO – Accident mortal la Coșbuc! Un bărbat a fost lovit de un camion

Un bărbat a fost lovit în această dimineață de un camion. Din păcate, acesta nu a mai putut fi salvat. Accidentul s-a petrecut în comuna Coșbuc.

Accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, în localitatea Coșbuc. Din primele informații rezultă faptul că un pieton a fost lovit de un camion. Acesta a fost găsit de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor, medicul a fost nevoit să declare decesul.

„La accidentul de la Coșbuc, echipajul SAJ a găsit un pieton lovit de mașină, cu multiple traumatisme și hemoragii, în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare și a fost resuscitat și intubat, dar din păcate organismul nu a răspuns pozitiv și acesta a fost declarat decedat, la locul accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ, Ciprian Păcurar.

Victima are 90 de ani și este din Coșbuc. Acesta a încercat să traverseze strada neregulamentar.

„În localitatea Coșbuc, pe direcția de mers spre Salva, o autobasculantă, condusă de un bărbat, de 39 de ani, din Rodna a surprins și accidentat un bărbat, de 90 de ani, din localitate, care, în calitate de pieton, a încercat să traverseze neregulamentar strada. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, precizează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

UPDATE:

Doi paramedici SMURD din Vișeu au acordat primul ajutor bătrânului până la sosirea echipajelor medicale. Acesta a trecut podul acoperit și a vrut să traverseze strada, pentru a ajunge la casa sa, situată la 100 de metri.

Bătrânul nu s-a folosit însă de trecerea de pietoni din apropiere și a fost lovit în plin de camion. În ciuda tentativei sale de a opri mastodontul, urmele de frânare întinzându-se pe 20-30 de metri, șoferul nu a reușit.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...