24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

FOTO: Accident rutier în Silivașu de Câmpie. Elicopterul SMURD solicitat în ajutor

Un accident rutier a avut loc în Silivașu de Câmpie. În evenimentul rutier au fost implicate patru persoane. A fost solicitat elicopterul SMURD.

Un accident rutier a avut loc în urmă cu scurt timp în localitatea Silivașu de Câmpie.

Spre locul evenimentului rutier au fost direcționate Modulul SMURD de la Punctul de Lucru Lechința, un echipaj de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Sărmașu (Mureș), un echipaj de descarcerare de la Detașamentul Bistrița și un echipaj de la SAJ BN.

Din primele informații, în accident sunt implicate patru persoane, dintre care una este încarcerată/blocată.

În sprijin a fost solicitat elicopterul SMURD.

Intervenția este în dinamică.

UPDATE:

ISU Mureș transmite că în autoturism se aflau patru persoane în momentul producerii accidentului. Trei dintre acestea au ieșit singure din mașină, iar una a fost extrasă de către participanții la trafic.

Conform informațiilor de la locul accidentuluiz victimele sunt de cod verde, cooperante, iar în momentul de față sunt evaluate medical de către echipajul SAJ aflat la fața locului.

Victimele urmează să fie transportate către CPU Sărmașu.

UPDATE 2:

Conform verificărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că șoferul vinovat de producerea accidentului nu a adaptat viteza la condițiile și s-a răsturnat într-un șanț.

„În acestă după-masă, pe drumul național 16, în localitatea Silivașu de Câmpie, un bărbat de 69 de ani, din Târgu-Mureș, conducător al unui autoturism care circula pe direcția Cluj-Reghin, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat într-un șanț aflat în stânga direcției sale de mers”, informează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Foto @ ISU BN/IPJ BN

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...