13.9 C
Bistrița
miercuri, mai 12, 2021

FOTO: Baloane de Poveste s-a mutat pe str. Cerbului! Baloane colorate și cadouri inspirate cât vezi cu ochii

Baloane de Poveste găsiți începând de astăzi într-un nou spațiu, mai mare, mai frumos, mai colorat, pe strada Cerbului, din Bistrița. Minnie și Mickey îi primesc astăzi cu brațele deschise și baloane colorate pe toți copiii și părinții care trec pragul noului magazin. Iar de astăzi înainte, când vreți să creați o atmosferă de poveste pentru oricine are suflet de copil (indiferent de vârstă) să vă amintiți că avem în Bistrița un loc cu Baloane de Poveste, care poate colora orice aniversare sau eveniment fericit din viața voastră.

Povestea „Baloanelor de poveste” a început anul trecut, la Bistrița, iar după numai câteva luni, spațiul în care funcționau, de pe strada Tudor Vladimirescu, s-a dovedit a fi prea mic pentru atât de multe povești care se scriu din baloane colorate.

FOTO: Gata de party! Se deschide primul magazin cu articole speciale pentru petreceri de poveste

Magazinul s-a bucurat de un succes enorm, astfel că se simțea nevoia unui spațiu mai mare, unde să încapă miile de baloane colorate și accesoriile pentru toate aniversările de poveste ale celor mici, dar și ale celor mari. Așa se face că astăzi magazinul „Baloane de poveste” s-a mutat într-un spațiu mai mare, mai generos, unde baloanele viu colorate creează o atmosferă de poveste, pe strada Cerbului, din Bistrița.

Copiii care au trecut astăzi pragului noului magazin au fost întâmpinați de îndrăgiții Minnie și Mickey cu baloane colorate, care vă așteaptă aici, până la ora 16.00.

Cadouri inspirate pentru orice eveniment fericit din viața voastră!

Indiferent că este vorba de o aniversare sau de un moment important din viața cuiva drag vouă, în magazinul Baloane de Poveste veți găsi cadourile potrivite pentru o atmosferă desprinsă dintr-un basm, de la baloane pentru toate vârstele, cu personajele preferate din desenele animate și până la baloane potrivite pentru decorul unui majorat sau pentru aniversarea cool a oricărei vârste.

Baloanele pot însoți un buchet de flori, pot scoate din anonimat orice cadou și să-l transforme într-unul „wow”, care să aducă zâmbetul pe fața celor dragi vouă. Tot în magazinul „Baloane de Poveste” veți găsi și coifuri pentru petrecerile celor mici sau celor mari, farfurii colorate, cu mesaje pentru toate vârstele, de unică folosință, accesorii cu diverse mesaje, cam tot ce trebuie unei petreceri reușite și colorate, inclusiv baloane cu cifre sau lumânări pentru tort.

Cuvintele sunt prea puține pentru a descrie toată oferta magazinului „Baloane de poveste”, așa că nu vă rămâne decât să le treceți pragul pentru a vă convinge că aici găsiți tot ceea ce aveți nevoie pentru orice petrecere reușită. Vă reamintim, îi găsiți începând de astăzi pe strada Cerbului, nr.1, înainte de intersecția cu str. Ispirescu, după următorul program: Luni – Vineri : 09.00 – 19.00, Sâmbăta: 09.00 – 16.00, iar Duminica între 09.00-14.00.

Iar dacă dați un Like paginii lor de Facebook Baloane de Poveste veți rămâne la curent cu toate noutățile și ofertele din magazin.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...