20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

FOTO: Biciclete Mountain Bike, boxe portabile și căști, premiile puse la bătaie pentru elevii care se implică în colectarea selectivă

10 biciclete Mountain Bike, 100 de boxe portabile și 100 de căști audio. Acestea sunt premiile acordate de ADI Deșeuri și Supercom elevilor care vor aduce la școală deșeurile reciclabile colectate selectiv din gospodăriile lor, în cadrul concursului școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău!”.

Elevii harnici și implicați în colectarea selectivă vor fi premiați și anul acesta, în cadrul celei de-a 4-a ediții a concursului școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău!”, de către ADI Deșeuri și Supercom SA.

Această întrecere educativă ce se va desfășura în perioada 15 octombrie– 15 noiembrie, a fost lansată în 10 școli din județ:

Școala Gimnazială Spermezeu;
Școala Profesională Târlișua;
Școala Gimnazială Șieu;
Școala Gimnazială Budacu de Jos;
Școala Gimnazială Iacob și Ioachim Mureșan din Rebrișoara;
Colegiul Național ”George Coșbuc” din Năsăud;
Școala Gimnazială ”Viorel Nimigeanu” din Nimigea de Jos
Școala Gimnazială ”Nicolae Drăganu” din Zagra
Școala Gimnazială din Bistrița-Bârgăului
Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” din Bistrița„, spune Cristian Marius Niculae, managerul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Scopul principal al acestui concurs este de a-i învăța și încuraja pe copii să colecteze separat și corect deșeurile începând din băncile școlii, pentru a-și însuși o deprindere sănătoasă și a învăța să iubescă și să respecte natura.

Totodată sperăm ca acești copiii, prin atitudinea lor, să influențeze cât mai multe persoane din jurul lor să le urmeze exemplul. 

Bucuria și entuziasmul copiilor care s-au implicat în activitatea interactiv-educativă ne arată că ei sunt pregătiți și știu să facă ceea ce trebuie.

Privind ca o joacă colectarea selectivă în gospodărie putem forma obiceiuri care să genereze un mediu mai curat și mai sănătos!

Le mulțumim d-nilor profesori pentru implicare și d-nilor primari pentru încurajarea și susținerea elevilor din comunitățile lor„, a mai precizat șeful ADI Deșeuri.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: