8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

FOTO: Bilete epuizate rapid pentru spectacolul ”Spărgătorul de Nuci” în interpretarea elevilor Școlii de Balet ”Ovidiu Danci”

Spectacolul de balet clasic ”Spărgătorul de Nuci” a ajuns pentru prima dată la Bistrița, aseară. Biletele s-au epuizat, iar spectatorii au aplaudat frenetic interpretarea elevilor școlii de balet ”Ovidiu Danci”.

Sala de spectacole a Centrului Cultural Dacia a fost plină până la refuz, aseară. Biletele s-au epuizat cu câteva zile înainte de spectacolul ”Spărgătorul de Nuci”, ajuns în premieră la Bistrița.

Zeci de minute, pe scenă au urcat elevii Școlii de Balet ”Ovidiu Danci„, prezentând în fața publicului o altfel de poveste de Crăciun.

Cu grație, pasiune și în poante, interpreții au dus publicul la petrecerea din casa familiei Stahlbaum, în lumea magică a celor mici unde păpușile prind viață, pe terenul de luptă dintre șoricei și soldăței. Apoi, alături de Clara și Spărgătorul de Nuci- devenit acum prinț- bistrițenii din sală au ajuns și pe tărâmul bomboanelor.

Momentele de dans a celor mici și celor mari au fost aplaudate frenetic. Balerinele școlii de balet ”Ovidiu Danci” au reușit să transmită publicului emoție, frumusețe și spiritul magic al iernii, pregătindu-i astfel pentru sărbătorile care urmează.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.