26.7 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

FOTO: Cartier lăsat în beznă, după ce proiectele aflate-n derulare NU cuprind și iluminatul public

În Bistrița anului 2021 se mai derulează încă proiecte…incomplete. Un cartier e lăsat în beznă deși are un proiect finalizat și altele în derulare. Totuși, niciunul NU cuprinde și iluminatul public.

În cartierul Subcetate se derulează diferite proiecte. Unul, cel al asfaltării și realizării de parcări între blocurile sociale a fost finalizat.

Totuși, NU s-au instalat stâlpi de iluminat public.

Eu am întrebat atunci, când am început lucrările, dacă să las loc pentru firele ce vor veni pentru stâlpii de iluminat. Le-am zis că nu văd să fie în proiect prinși și stâlpii. Mi s-a comunicat că proiectul e mai vechi, și că atunci nu se făceau aceste proiecte cu tot cu iluminbat. Așa că eu am făcut doar lucrările care erau prinse în proiect!” a explicat Mihai Danciu, șeful de șantier pe vremea derulării acestor lucrări.

Acum, în același cartier, se efectuează lucrări pentru parcări de reședință, dar se pregătește și terenul pentru o viitoare unitate școlară: creșă plus grădiniță. Culmea, NICI aici nu e prins în proiect iluminatul public.

Și de această dată am întrebat de iluminatul public. Tot așa mi s-a spus, că proiectul e mai vechi, de pe vremea când NU erau incluse aceste lucrări. Așadar, noi nu ne vom ocupa și de realizarea iluminatului public!” a explicat Mihai Danciu, șeful LDP.

Abia pe când se va finaliza și proiectul aflat acum în derulare în cartierul Subcetate, se va face un alt proiect de iluminat public în zonă.

Cum proiectul parcărilor are termen de finalizare 31 decembrie 2021, cel mai probabil, cartierul va fi iluminat abia spre jumătatea anului viitor.

Locatarii din ANL_urile și socialele din Subcetate se bucură de FARUL amplasat de unul dintre vecini la intrarea într-o scară.

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...