21.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

FOTO: Cartier lăsat în beznă, după ce proiectele aflate-n derulare NU cuprind și iluminatul public

În Bistrița anului 2021 se mai derulează încă proiecte…incomplete. Un cartier e lăsat în beznă deși are un proiect finalizat și altele în derulare. Totuși, niciunul NU cuprinde și iluminatul public.

În cartierul Subcetate se derulează diferite proiecte. Unul, cel al asfaltării și realizării de parcări între blocurile sociale a fost finalizat.

Totuși, NU s-au instalat stâlpi de iluminat public.

Eu am întrebat atunci, când am început lucrările, dacă să las loc pentru firele ce vor veni pentru stâlpii de iluminat. Le-am zis că nu văd să fie în proiect prinși și stâlpii. Mi s-a comunicat că proiectul e mai vechi, și că atunci nu se făceau aceste proiecte cu tot cu iluminbat. Așa că eu am făcut doar lucrările care erau prinse în proiect!” a explicat Mihai Danciu, șeful de șantier pe vremea derulării acestor lucrări.

Acum, în același cartier, se efectuează lucrări pentru parcări de reședință, dar se pregătește și terenul pentru o viitoare unitate școlară: creșă plus grădiniță. Culmea, NICI aici nu e prins în proiect iluminatul public.

Și de această dată am întrebat de iluminatul public. Tot așa mi s-a spus, că proiectul e mai vechi, de pe vremea când NU erau incluse aceste lucrări. Așadar, noi nu ne vom ocupa și de realizarea iluminatului public!” a explicat Mihai Danciu, șeful LDP.

Abia pe când se va finaliza și proiectul aflat acum în derulare în cartierul Subcetate, se va face un alt proiect de iluminat public în zonă.

Cum proiectul parcărilor are termen de finalizare 31 decembrie 2021, cel mai probabil, cartierul va fi iluminat abia spre jumătatea anului viitor.

Locatarii din ANL_urile și socialele din Subcetate se bucură de FARUL amplasat de unul dintre vecini la intrarea într-o scară.

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: