9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

FOTO: Cartier lăsat în beznă, după ce proiectele aflate-n derulare NU cuprind și iluminatul public

În Bistrița anului 2021 se mai derulează încă proiecte…incomplete. Un cartier e lăsat în beznă deși are un proiect finalizat și altele în derulare. Totuși, niciunul NU cuprinde și iluminatul public.

În cartierul Subcetate se derulează diferite proiecte. Unul, cel al asfaltării și realizării de parcări între blocurile sociale a fost finalizat.

Totuși, NU s-au instalat stâlpi de iluminat public.

Eu am întrebat atunci, când am început lucrările, dacă să las loc pentru firele ce vor veni pentru stâlpii de iluminat. Le-am zis că nu văd să fie în proiect prinși și stâlpii. Mi s-a comunicat că proiectul e mai vechi, și că atunci nu se făceau aceste proiecte cu tot cu iluminbat. Așa că eu am făcut doar lucrările care erau prinse în proiect!” a explicat Mihai Danciu, șeful de șantier pe vremea derulării acestor lucrări.

Acum, în același cartier, se efectuează lucrări pentru parcări de reședință, dar se pregătește și terenul pentru o viitoare unitate școlară: creșă plus grădiniță. Culmea, NICI aici nu e prins în proiect iluminatul public.

Și de această dată am întrebat de iluminatul public. Tot așa mi s-a spus, că proiectul e mai vechi, de pe vremea când NU erau incluse aceste lucrări. Așadar, noi nu ne vom ocupa și de realizarea iluminatului public!” a explicat Mihai Danciu, șeful LDP.

Abia pe când se va finaliza și proiectul aflat acum în derulare în cartierul Subcetate, se va face un alt proiect de iluminat public în zonă.

Cum proiectul parcărilor are termen de finalizare 31 decembrie 2021, cel mai probabil, cartierul va fi iluminat abia spre jumătatea anului viitor.

Locatarii din ANL_urile și socialele din Subcetate se bucură de FARUL amplasat de unul dintre vecini la intrarea într-o scară.

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.